סקר

ady18

Well-known member
סקר

1) מהו הסנדביץ שאת\ה אוכלים ביומים 2)איזה מעדיפים במסעדה 3)מהו סנדביץ החלומות בעינך

oh-da

New member
סנדוויץ'...נוסטלגיה מהתיכון../images/Emo3.gif

1. אני לא אוכל סנדוויצ'ים, יש מילקי
2. רוסטביף 3. אוי כל פעם זה משתנה, אבל עם חצילים זה דיי טוב!

מדהימה69

New member
חמדמדמד

1) מהו הסנדביץ שאת\ה אוכלים ביומים=עם שוקולד.... 2)איזה מעדיפים במסעדה=מי אוכל סנדביץ' במסעדה?
3)מהו סנדביץ החלומות בעינך=אין כזה..אויל עם שקשוקה מהקיוסק

חני 21

New member
אניי ../images/Emo140.gif

1) מהו הסנדביץ' שאת\ה אוכל ביומיום? כל יום משהו אחר... 2) איזה מעדיפים במסעדה? נראה לכם שאני ילך למסעדה ויאכל סנדביץ'????????? 3)מהו סנדביץ' החלומות בעניך? פיתה עם ספגטי

victoria777

New member
עונה על שאלון הסנדוויצ'ים

1) מהו הסנדביץ שאת\ה אוכלים ביומים?עם שוקולד או גבינה צהובה או טחינה 2)איזה מעדיפים במסעדה?מי אוכל סנוויצ'ים במסעדה? 3)מהו סנדביץ החלומות בעינך?חלה...עם שוקולד או קרם אגוזים

ALFI G

New member
שלי ../images/Emo187.gif

1) מהו הסנדביץ שאת\ה אוכלים ביומים. בדרך כלל עם גבינה צהובה או שוקולד... 2)איזה מעדיפים במסעדה. אני לא אוכל סנדויצ'ים במסעדה בדרך כלל אבל אני אוהב סנדויץ' בולגרית עם ירקות ב"אלכסנדר". 3)מהו סנדביץ החלומות בעינך. לחמניה עם חומוס, פסטרמה, אריסה חריפה ומלפפונים חמוצים.

ady18

Well-known member
תשובות שלי

1) מהו הסנדביץ שאת\ה אוכלים ביומים גבינה צהובה גבניה לבנה חומוס סלט טונה 2)איזה מעדיפים במסעדה חביתה ופיתה עם משהו 3)מהו סנדביץ החלומות בעינך פיתה עם בשר וציפס חומוס

English Muffin

New member
עונהה לסקר!!!../images/Emo9.gif

1) מהו הסנדביץ שאת\ה אוכלים ביומים-בדרך כלל מיונז עם חסה ומלפפון או גבינה צהובה עם מלפפון 2)איזה מעדיפים במסעדה-גבינה צהובה 3)מהו סנדביץ החלומות בעינך-הסנדביץ' של הקיוסק בבצפר,לחמניה עם חומוס,צ'יפס וכרוב אדום ממממ יאמי

CountrY GirL

New member
שלי-

1) מהו הסנדביץ שאת\ה אוכלים ביומים- סנדויץ' יבש כזה: גבינה צהובה, מרגרינה ואולי עגבניה... 2)איזה מעדיפים במסעדה- כריך אבוקדו: לחם חום עם אבוקדו,ביצה קשה, עגבניה, מלפפון חמוץ וחסה 3)מהו סנדביץ החלומות בעינך- כנ"ל

הנני כאן כמו סנדביץ' על חלון הנני

כאן מתארח במלון הנני כאןןןןןןןןןן(עם הרבה זיופים!) 1) מהו הסנדביץ שאת\ה אוכלים ביומים?עם אבוקדו וטונה מלפפון חמוץ ורגיל עגבניה סלט של כרוב אדום והרבה הנאה מסביב 2)איזה מעדיפים במסעדה?מה שיותר דומה לזה...אבל...מי אוכל סנדביץ במסעדה?
הדבר היחיד שמזכיר סנדביץ' כשאני במסעדה הוא לחם שום לצד הפסטה 3)מהו סנדביץ החלומות בעינך?נאמר בשאלה 1

sisty

New member
סנננ-דוויץ'../images/Emo94.gif

1) מהו הסנדביץ שאת\ה אוכלים ביומים: או שוקולד או קוטג'
2)איזה מעדיפים במסעדה: מממ כל פעם משו שונה 3)מהו סנדביץ החלומות בעינך: ממממ...לא דעת העיקר שיהיה בגודל מימדי של 3 מטר ככה....

למעלה