סקר

Dana Benme

New member
סקר

שלום! אנחנו עושות סקר על ספרים לעומת סרטים ונשמח אם תשתפו פעולה ותענו על כמה שאלות קצרות. תודה מראש, -דנה- 1. מה אתה מעדיף יותר- ספר או סרט? 2. האם ראית סרט מסוים שרק לאחר הצפיה בו גילית שהוא מבוסס על ספר? ואם כן- מהו הסרט? 3. האם קרה לך שקראת ספר ולאחר מכן יצא סרט שמבוסס על הספר שהתעקשת לא לראות אותו? ואם כן- מהו הספר? 4. האם קרה לך שקראת ספר ולאחר מכן ראית סרט שמבוסס על הספר והתאכזבת? ואם כן- מהו הספר? 5. האם אתה חושב שזה טוב ליצור סרטים שמבוססים על ספרים? 6. האם לפי דעתך הירידה בקריאת הספרים קשורה לעליה בצפיה בסרטים? 7. כמה סרטים אתה רואה בממוצע בחודש? 8. וכמה ספרים אתה קורא בממוצע בחודש?

תשובות../images/Emo13.gif

1)ספר, בהרבה. 2)לא שזכור לי... 3)אמממ...כשיצא הארי פוטר הסרט, התעקשתי שזה יהרוס לי, אבל בסוף נכנעתי והלכתי... 4)כן, הארי פוטר. 5)אני לא יודעת, מצד אחד זה מגביל את הדימיון, אבל מצד שני הסרטים פונים לקהל רחב יותר. 6)כן, בהחלט. 7)4 8)12

kazooooooo7

New member
יאללה

1. ספר. אבל רק הוא באמת טוב, אף סרט לא יכול להעביר לך תחושה כמו שספר טוב באמת מעביר. 2.... לא 3. לא, רוב הסרטים שיצאו שמבוססים על ספרים לא רעים בכלל... 4. שר הטבעות, המנגה של הלסינג... 5. בהחלט 6. לא, זה יותר קשור לזה שיש פשוט דור חדש של מפגרים 7. בערך שמונה טובים בטלוויזיה... והרבה מוריד במחשב 8. זה תלוי, אני יכול לקרוא בסביבות ה50 ספרים ארוכים בחודש, אבל אני פשוט לא מוצא יותר מדי טובים...

B a m B a m

New member
אני

מה אתה מעדיף יותר- ספר או סרט? תלוי....בגדול גם וגם 2. האם ראית סרט מסוים שרק לאחר הצפיה בו גילית שהוא מבוסס על ספר? ואם כן- מהו הסרט?פיטר פן, פו הדב וכו וכו 3. האם קרה לך שקראת ספר ולאחר מכן יצא סרט שמבוסס על הספר שהתעקשת לא לראות אותו?לא ואם כן- מהו הספר? 4. האם קרה לך שקראת ספר ולאחר מכן ראית סרט שמבוסס על הספר והתאכזבת?כן ואם כן- מהו הספר?שר הטבעות והארי פוטר 5. האם אתה חושב שזה טוב ליצור סרטים שמבוססים על ספרים? לא ממש 6. האם לפי דעתך הירידה בקריאת הספרים קשורה לעליה בצפיה בסרטים? שזה לא קשור אחד לשני 7. כמה סרטים אתה רואה בממוצע בחודש? בקולנוע אולי אחד בטלוויזיה המון כמעט כל יום יומיים 8. וכמה ספרים אתה קורא בממוצע בחודש? בין 4-7 אני פשוט קוראת מהר...

למעלה