לבחור בין לינקין לgc ?.....הם ניו מטאל והאלה פאנק....... קשה לי מאוד לבחור בין שניהם כי אני אוהבת כבד..... וgc..הם להקת הפאנק הראשונה ששמעתי...אצלי פאנק זה תלוי בשירים... לgc יש שירים עם רגש...נשמה...אי אפשר לא לאהוב אותם.... וgc בהרבה יותר טובים מבלינק.....אבל בהרבה...בלינק איבדו את עצמם קצת מאז הזכייה הגדולה שלהם בvma's לפני כמה שנים....
ולא, אנלא אוהבת את בלינק. יש להם שירים חביבים שלא עושים לי כלום חוץ מנחמד באוזן, שזה לא כל כך קשה לעשות. זה כמו שאני אוהבת את סקיני פאפי בעוד שחברה שלי לא מסוגלת אפילו לשמוע שני צלילים שלהם.
1. הסקס פיסטולס 2. הסקס פיסטולס 3. הסקס פיסטולס טוב, אני טיפה עקום, מורעל, ופרימיטיבי. D-: וכן, בחרתי אותפ על פני pre-GT Manics, מה יעשו לי מעריצי צאניקס, אה אה? אני אקח את כולם מכות!!!
זה שיש לה מוזיקה ישנה לא הופך אותה לגרועה. הסקס פיסטולס להקה משובחת ביותר. אגב, לביטלס יש מוזיקה ישנה. הם אלילים. לגאנז אנד רוזס יש מוזיקה ישנה. לשארלטנס, לדון מקלין, ללא יודעת מי יש מוזיקה ישנה. והם עדיין מצויינים מאד. אני לא חושבת שגוד שארלוט אי פעם ישתוו לביטלס למשל, לא מבחינת התכנים, ההומור וכל מה שבונה את הלהקה עצמה. ליחסים בין חברי הלהקה וכו'. אני לא אוהבת שום להקה כי מישהו אחר אוהב אותם. אני אוהבת מוזיקה. ואני אוהבת את הסקס פיסטולס כי יש להם מוזיקה מצויינת.
מוזיקה ישנה אז???...ולמה נראה לך שאני פאקינג יאהב להקה,כי להקה שאני אוהבת אהבה אותם?(בעעעע הסתבכתי!!!) ואולי הסקס פיסטולס היו עושים דברים "מטונפים" וכאלה אבל... את צרכיה להגיד תודה ללהקות האלה שהתחילו את מה שנקרא --פאנק-- ואחר-כך להגיד שהם גרועים. ***GoD SaVe ThE QuEEn*** זהו.