~סקר~

kokain1

New member
נמ נממ /:

*נמנעת* לא יכולה לדרג את לינקין ובלינק בהשוואה לגוד. גוד היחידים שלי!!

sha na na revol

New member
ברצינות?

לינקין ג"ש בלינק זה מבחינת הכל ביחד אבל מבחינת מוזיקה ג"ש קודם

Knotted String

New member
האמ.../images/Emo42.gif../images/Emo129.gif

1) לינקין 2) ג"ש 3) בלינק. למען האמת, ג"ש אפילו לא אחת מ3 הלהקות הכי אהובות עליי..

black spot

New member
איך אתם יכולים.....

לבחור בין לינקין לgc ?.....הם ניו מטאל והאלה פאנק....... קשה לי מאוד לבחור בין שניהם כי אני אוהבת כבד..... וgc..הם להקת הפאנק הראשונה ששמעתי...אצלי פאנק זה תלוי בשירים... לgc יש שירים עם רגש...נשמה...אי אפשר לא לאהוב אותם.... וgc בהרבה יותר טובים מבלינק.....אבל בהרבה...בלינק איבדו את עצמם קצת מאז הזכייה הגדולה שלהם בvma's לפני כמה שנים....

Knotted String

New member
האמ...../images/Emo42.gif../images/Emo129.gif

אני לא משווה. אני אומרת מה אני אוהבת יותר. אני יותר אוהבת את לינקין פארק מאשר את גוד שארלוט. ואת בלינק אני בכלל לא אוהבת, ולכן הם מקום שלישי.

midnight dragon

New member
לא. אוהבת. את. בלינק???../images/Emo15.gif

איך ענת? איך אפשר? חוץ מזה, למה נטשת את הקומונה שלך?

Knotted String

New member
שכחתי אותה.../images/Emo3.gif../images/Emo42.gif../images/Emo129.gif

וגם לא היה לי זמן לעשות איתה שומדבר.
אז בקטנה.
ולא, אנלא אוהבת את בלינק. יש להם שירים חביבים שלא עושים לי כלום חוץ מנחמד באוזן, שזה לא כל כך קשה לעשות. זה כמו שאני אוהבת את סקיני פאפי בעוד שחברה שלי לא מסוגלת אפילו לשמוע שני צלילים שלהם.

sha na na revol

New member
להקות פאנק טובות

1. הסקס פיסטולס 2. הסקס פיסטולס 3. הסקס פיסטולס טוב, אני טיפה עקום, מורעל, ופרימיטיבי. D-: וכן, בחרתי אותפ על פני pre-GT Manics, מה יעשו לי מעריצי צאניקס, אה אה? אני אקח את כולם מכות!!!

black spot

New member
ה......

סקס פיסטולס להקה גרועה....להקה עם מוזיקה ישנה...ואתם לא צריכים לאהוב להקות רק בגלל שהלהקות האהובות שלכם אוהבים אותם....

Knotted String

New member
גרועה?../images/Emo42.gif../images/Emo129.gif

זה שיש לה מוזיקה ישנה לא הופך אותה לגרועה. הסקס פיסטולס להקה משובחת ביותר. אגב, לביטלס יש מוזיקה ישנה. הם אלילים. לגאנז אנד רוזס יש מוזיקה ישנה. לשארלטנס, לדון מקלין, ללא יודעת מי יש מוזיקה ישנה. והם עדיין מצויינים מאד. אני לא חושבת שגוד שארלוט אי פעם ישתוו לביטלס למשל, לא מבחינת התכנים, ההומור וכל מה שבונה את הלהקה עצמה. ליחסים בין חברי הלהקה וכו'. אני לא אוהבת שום להקה כי מישהו אחר אוהב אותם. אני אוהבת מוזיקה. ואני אוהבת את הסקס פיסטולס כי יש להם מוזיקה מצויינת.

brody armstrong

New member
מה גרוע בסקס פיסטולס?!?!?!?...

מוזיקה ישנה אז???...ולמה נראה לך שאני פאקינג יאהב להקה,כי להקה שאני אוהבת אהבה אותם?(בעעעע הסתבכתי!!!) ואולי הסקס פיסטולס היו עושים דברים "מטונפים" וכאלה אבל... את צרכיה להגיד תודה ללהקות האלה שהתחילו את מה שנקרא --פאנק-- ואחר-כך להגיד שהם גרועים. ***GoD SaVe ThE QuEEn*** זהו.

Knotted String

New member
תלמדו לשרשר. בבקשה.../images/Emo42.gif../images/Emo129.gif

*הולכת לעשות אנסינים לבגרות באנגלית*

midnight dragon

New member
חיחי זה אומנות השרשור שלנו!../images/Emo15.gif

את צודקת, אני גם אתחיל לפרסם אותה.. חח

למעלה