סקר

סקר

איזה ממציא הוא האהוב עליכם??? התשובה שלי: היידאו קומטסו. לא רק בגלל הטיגריס. אני מאוד אהבתי לעשות גם את השועל שלו והינשוף. חבל לי שאין לי עוד הוראות לדגמים שלו כי הרוב OUT OF PRINT. אני אוהב מאוד גם את האריה, הארנב, החתול, הסנאי, הג'ירפה, הסוס אבל אין לי הוראות להם. מצורף האתר של קומטסו. עוד משהו אחרון: "הממציא האהוב" עלי לא היה קומטסו עד שקיבלתי הוראות לדגמים שלו. היו לי תקופות שהכי אהבתי את מונטרול, את לאנג, את טומוקו פוסה, ועוד. הסקר הזה מתייחס לאיזה ממציא/ממציאה אתם הכי אוהבים עכשיו.

bshuval

New member
פוג'ימוטו!!!!

זו לא שאלה בכלל... הוא יוצר מדהים. אני מאד אוהב את היצירות שלו, ואני חוקר לעומק את העבודה שלו. הבאים בתור הם פיליפ שן והידאו קומטסו. מעניין שאני אוהב את קומטסו בגלל העבודות שלו (בעיקר בגלל שהן יוצאות טוב מקאמי. לפי המעט שאני מבין מהאתר שלו, זה גם מה שחשוב לו - זה חלק מה"סטייל" שלו). בנוסף, הוא גם משקיע זמן רב מאד ביצירת הוראות טובות. יש לי הוראות שלו בכתב יד לטיגריס והוא צייר אותן בעצמו - הן מדהימות. (יש לו גם כשרון לציור). ואני מבקש להשתמש במילה "יוצר" ולא "ממציא" (התשובה שלי ארוכה - אם אתם רוצים לדעת תגידו לי...)

bshuval

New member
לאריה ולג'ירפה עוד אין הוראות...

אבל הבנתי שהידאו עובד כרגע על הוראות לאריה, אז יש תקווה... יש לו גם זבוב מאד יפה, ופרצוף שועל חדש מאד מאד יפים. (מצורפות תמונות).

ג ל ע ד א

New member
אני הכי אוהב את ג'רמי שייפר

בגלל שהוא יוצא מהקופסה. הוא ממציא דברים בלתי שיגרתיים (לפחות כאלה שלא עולים על דעת אף אחד אחר מלבדו). אהבתי גם לקרוא על פילוסופית הקיפול שלו (PURE) ואיך היא הובילה אותו לצימחונות. מצורפת תמונה של קיפול שהוא המציא - ידיים מקפלות קיפול ריבוע - לדעתי גאוני.

Matan Bi

New member
רוברט לאנג!

אני הכי אוהב את ההמצאות שלו בעיקר את החרקים שלו בעיקר,את שני ספרי החרקים שלו,אמנם הוא השתתף אם עוד יוצרים בספריו,אבל את ספרי החרקים שלו הוא המציא לבד,נראה לי .עוד אין לי את הספר של החרקים השני שלו,אבל אני בדרך לקנות אותו,לפי דעתי הוא יוצר גאון,אני גם אוהב מאד את מונטרול.

snirliat

New member
אין

באתר ששלחת הוראות לקיפולים רק תמונות אז מה זה שווה?

למעלה