סקר

סקר

איך אתם מעדיפים את השם של נתן? נתן נתי נתנאל איך אתם מעדיפים את אפרת כהן? לפני אחרי לא ולא זה מי יותר יפה? יעל שרוני אפרת כהן שתיהן מכוערות שתיהן יפות אבל אפרת יותר שתיהן יפות אבל יעל יותר שתיהן באותה מידה איך הייתם מעדיפים את בן בסדרה? הומו שמן לא רוצים אותו בכלל לא זה ולא זה..רגיל! איזה הצעות הייתם מציעים לשיפור פרק 121? הייתי עושה מזה מתח הייתי עושה מזה רומנטיקה לא צריך את הפרק הזה בכלל התשובות שלי: 1.נתי 2.לפני 3.שתיהן יפות באותה מידה 4.רגיל 5.הייתי עושה מזה מתח

תשובות../images/Emo9.gif

1-נתן זה פסדר אבל אני מכירה אותו מאז שאני קטנה אז אני רגילה לנתי.. אני עדיין בגמילה מנתי
2-לא הבנתי ממש את השאלה...בקיצור חולה על אפרת המושלמת בכל מצב
3-שתיהן יפות אבל אפרת המושלמת
יותר
4-לא זה ולא זה-רגיל
5-הייתי עושה מתח-הייתי מוסיפה 10 פרקים שמיכאלה חוזרת כרוח ולא נותנת מנוחה לאסי וגיא.. רודפת אותם וזה זה יכל להיות ענקק
"סרט אימה בנוסח מיכאלי
"

עונההההההההההההההההההההההההההההה../images/Emo6.gif

איך אתם מעדיפים את השם של נתן? נתן נתי
נתנאל איך אתם מעדיפים את אפרת כהן? לפני אחרי
לא ולא זה מי יותר יפה? יעל שרוני אפרת כהן שתיהן מכוערות שתיהן יפות אבל אפרת יותר שתיהן יפות אבל יעל יותר שתיהן באותה מידה
איך הייתם מעדיפים את בן בסדרה? הומו שמן לא רוצים אותו בכלל לא זה ולא זה..רגיל
איזה הצעות הייתם מציעים לשיפור פרק 121? הייתי עושה מזה מתח הייתי עושה מזה רומנטיקה
לא צריך את הפרק הזה בכלל

תיקוןןן תשובההה 2 !!!!

בגללל שלא הבנתי כל כך את השאלה השניה אז עשיתי טעות..חחחחחח...אז אני מעדיפה את התשובה השניה שתיהן יפות אבל
אפרתוש
יותררר

עונההההההה

איך אתם מעדיפים את השם של נתן? נתן
(כבר התרגלתי חח) נתי נתנאל למרות שנתן מושלם בכל שם ובהכל!!! איך אתם מעדיפים את אפרת כהן? לפני אחרי לא הבנתי ת'שאלה מה זאת אומרת אם לפני או אחרי?? היא תמיד מושלמת!!!!! מי יותר יפה יעל שרוני או אפרת כהן? ברור שאפרת המושלמת שלי!!!!!!!! איזה שאלה רטורית!!!!!!!!!!!!!!! איך הייתם מעדיפים את בן בסדרה? הומו שמן לא רוצים אותו בכלל לא זה ולא זה..רגיל
כמו שהוא..... איזה הצעות הייתם מציעים לשיפור פרק 121? הייתי עושה מזה מתח
הייתי עושה מזה רומנטיקה
שתיהם חח..... לא צריך את הפרק הזה בכלל
ברור שצריך ת'פרק הזה!!!!!!!

השאלה עם אפרת של לפני ואחרי

לפני שהיא באה למיכאלה היא הייתה שונה ולדעתי יותר יפה ואחרי זה אחרי שעשו לה את התסרוקת והכל...

אפרת תמיד מושלמת!!!../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

גם אחרי וגם לפני... היא פשוט מושלמת בכל מצב
אפרת במציאות כל-כך יפהההההההההההה
היא פשוט
מ-ו-ש-ל-מ-ת!!!!!!

מיכיל

New member
עונה לסקר ../images/Emo13.gif

איך אני מעדיפה את השם של נתן ? נתי איך מעדיפה את אפרת כהן?לא הבנתי כל כך..אולי מדברים על ימי השיער הארוך והקצר? אם כן אז הארוך. מי יותר יפה ? שתיהן יפות באותה מידה איך הייתי מעדיפה את בן בסדרה? רגיל. איזה הצעות לשיפור פרק 121? האמת..לא צריך ת'פרק הזה בכלל..הרסו ת'דמויות.

למעלה