סקר...

ת-ש-ו-ב-ו-ת../images/Emo107.gif

1. האמתי שזה רעיון די אטיפשי כי אם לדוגמא אתה אוהב מישהו, הקוביה אומרת לך לגלות את זה אז אתה לא עושה את זה כי אתה מתבייש. 2. הייתי רורצה לגלם את אסי ומיכאלה או את דורין, כי אני מאד מתחברת לדמויות

metuka15

New member
התשובות שלי..

1.מטומטם רצחח כאילו..מה נדפקק? יש פה ילדים בפורום שאימצו את הרעיון אמאל'ה איזה מושפעים אתםםםם תרגעו! זאת סדרה! אם מישהו שם יתאבד גם אתם תלכו להתאבד? פאקינג מושפעים 2.אסי-מיכאלה..גרררר להיות עם נתןןןן

למה ככה סיוון??

הקוביה עוזרת לי כי אני מזל מאזניים! אני לא יכולה להחליט מה לאכול! אני כזאת עילגת!! היא עוזרת לי להחליט!!! תנסי גם, זה רעיון ענקי!! כמובן שאני לא משתמשת בה להחלטות חשובות כמו דן- אם מי אני שוכב היום?? אלא להחלטות יותר קטנות כמו- מה אני אלבש היום??

metuka15

New member
בעעע נגיד

האמת גם לי יש בעיות עם "איזה בגד אני ילבש היום?" אבל אני יודעת..אני ינסה,יצא את הבגד שהכי פחות בא לי ואני עדיין לא ידע מה ללבוש

חחחחחחחחחחחחחחחחח

פעם ראשונה שהשתמשתי בקוביה היה כשהייתי צריכה ללכת לאולפנים ולא ידעתי איזה חולצה ללבוש!! וזה עזר רצחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

metuka15

New member
חחחחח אוקיי..מוזרה אחת

גם לאחותי יש השפעות קלות..כאילו שהייתי אצלה בקיבוץ שהיא גרה שם אז סתם שיעמם לנו והיינו רעבות ושחקנו טריוויה אבל לא רק עם כרטיסים אלא גם כזה עם לוח וקוביות שאתה בוחר לאיזה צבע אתה רוצה ללכת וכל צבע זה נושא אחר..אז היא לוקחת קוביה אחת ואומרת לי "1.אנחנו רואות טלויזיה,2.אנחנו מכינות מיקשייק (כמובן שאני הייתי צריכה להכין כי אחותי בשמירת הריון ואסור לה להתאמץ ולהתכופף ולעמוד הרבה..)" קיצר בסוף שכחנו מה היה הסדר של המספרים ואז היא ניג'סה לי שאני יכין לה מיקשייק אז אני עשיתי לה ולי כמ ילדה טובה..כי האמת שגם לי התחשק..איי יאי יאי אחותי בת 27 והיא מושפעת..מה יהיה ענבלוש?

למההה סיוןןן!!!

אני אמצתיי את הרעיוןן וזהה דייי עוזרר לייי..אזז ה לא אומרר שאני מושפעתת..ואז עם אני עושהה כל דברר שיש בסידרהה זה אומרר שאני מושפעתת!??!?.....חחחחחחח סתםם אני רקק עם העיניין של הקובייה כי זה קצתת עוזרר לי..חחח!!!!!!!!

metuka15

New member
לדעתי אתם ממש בהשפעות פה..

כמו שהיו את האלה שעשו "המסדר" כמו במורדים..בעע

metuka15

New member
אני לא מושפעת מהמורדים

פשוט אמרתי שהיו ילדים שהושפעו גם מהם..אל תחשבי שאני בתוכם..חוצמזה שהמורדים כבר לא מעניינים אותי

דנית223

New member
התשובות לסקר

1.הקוביה שולטת בדן בחיים ומחליטה בשבילו החלטות זה ממש מטופש כל העיניין הזה... 2.הייתי רוצה לגלם את דורין אני מתה עלייה היא פשוט ממש חמודה

תשובה:::

1. דן והקוביה...מממ..........מה יוצא לו [לדן] מכל זה זה סתם חרא [סליחה על המילה].... אבל מי יודע?!?!?......תגידו יש ספר כזה באמת!!?? 2. הדמות.....מממממ......את דורין או מיכאלהץ... אבל מיכאלה-מיכאלה!

למעלה