סקר!!!

ה מ ש י ח

New member
סקר!!!

1) אם ההית פוקימון רגיל, איזה פוקימון היית? 2) " דרקון? 3) " עשב? 4) " מתכת? 5) " רעל? 6) " מים? 7) " חשמל? 8) " אדמה? 9) " על -חוש? 10) " אש? 11) " אבן? 12) " רוח? 13) " חרק? 14) " אופל? שכחתי סוג?.... אם כן אז תענו גם על מה ששכחתי.

ה מ ש י ח

New member
התשובות שלי.

1) אם היית פוקימון רגיל, איזה פוקימון היית? פירו (ההתפתחות של ספירו) 2) " דרקון? דרגונייר 3) " עשב? ויקטריבל (מתה על הצרחה שלו..) 4) " מתכת? סטיליקס 5) " רעל? נידוקווין 6) " מים? גרידוס 7) " חשמל? גולטיאון 8) " אדמה? סנדסלש (הוא כזה ממי...) 9) " על -חוש? אלאקזאם!! 10) " אש? ללא ספק הנדום 11) " אבן? גולם 12) " רוח? האנטר 13) " חרק? סייתר 14) " אופל? הנדאוור 15) " קרח? (ידעתי ששכחתי..) ארטיקונו.

amitasafzabida

New member
תשובות..

רגיל - הרבה. דרגון - דרגונייט. עשב - בלוסום. מתכת - לא יודע. רעל - לא יודע. מים - טוטודייל, סקוירטל ועוד כמה. חשמל - אמפרוס. על חושי - לא יודע. אש - לא יודע. אבן - שודווודו ואולי עוד כמה. רוח - לא יודע. חרק - לא יודע. אופל - לא יודע. לוחם - ההוא שעומד על הראש... שאלון דיי מסובך.

Vapory

New member
סקר נחמד! התשובות שלי:

דרקון - אלטריה!!! עשב - טנגלה
חח לא יודע למה אבל אני מת על הפוקימון הזה! פלדה - מגנטון! רעל - נידוקווין! מים - ופוריאון
או סטארמי
חשמל - פיקאצ'ו!! או צ'ינצ'ו! אדמה - דונפן! על חושי - אלאקזאם! אש - סינדקוויל! אבן - גרוולר! רוח - אממ.. לא אכפת לי חרק - לדיאן! אופל - האונדום! לחימה - היטמוצ'אן!

Vapory

New member
אה.. יש גם קרח ומעופף

קרח - ארטיקונו! מעופף - נוקטאול!

5 0 6

New member
התשובות שלי:

1) אם היית פוקימון רגיל, איזה פוקימון היית? כנראה שאיווי. 2) " דרקון? דרטיני. 3) " עשב? בלבזור/צ'יקוריטה. 4) " מתכת? סיזור. 5) " רעל? נידורן (זכר). 6) " מים? סקווירטל/טוטודייל. 7) " חשמל? פיקאצ'ו. 8) " אדמה? סנדשרו. 9) " על-חושי? אספיאון. 10) " אש? צ'רמנדר/סינדקוויל. 11) " אבן? אוניקס/ג'יודוד. 12) " רוח? הונטר. 13) " חרק? הרקרוס. אבל אולי גם קאטרפי/מטפוד/באטרפרי/ווידל/קקונה/בידריל/וינונט/וינומאט/פרס/פרסקט/סייטר/סיזור/פיינקו/פורטרס/אריאדוס/ספינארק/פינסיר. אני אוהב חרקים!*_* 14) " אופל? אמבריאון. 15) " קרח? קלויסטר. 16) " מעופף? פידג'י. 17) " לוחם? היטמונטופ.

5 0 6

New member
בלוחם לא היטמונטופ.

רק אחרי ששלחתי נזכרתי במנקי ופריימיפ. אז תיקון: 17) מנקי/פריימיפ. אוף, אני תמיד שוכח אותם.

5 0 6

New member
תודה, האונדוור!

הזכרת לי את שאקל! גם הוא חרק, והוא מתווסף לרשימה של שאלה 13.

Houndour

New member
התשובות שלי ^^ ../images/Emo79.gif

1. רגיל: סטנטלר 2. דרקון: דרטיני 3. עשב: בלבזאור 4. מתכת: מגנמייט 5. רעל: נידורן נקבה 6. מים: סטאריו 7. חשמל: אלקטרייק 8. אדמה: סנדשרו 9. על-חושי: אנוון 10. אש: האנדוור 11. אבן: שאקל 12. רוח: גסטלי 13. חרק: סייטר/וינומאת' 14. אופל: הנאדוור ^_^ 15. מעופף: דודו 16. לחימה: טיירוג 17. קרח: ארטיקונו

מיי אנסוורס

1. רגיל: קלפרי 2. דרקון: צ'ריזרד??הוא דרקון או אש? 3. עשב: בלבזאור 4. מתכת: מגנמייט 5. רעל: נידורן נקבה 6. מים: ופורין 7. חשמל: פיקאצ'ו!קלאסי מידי 8. אדמה:סנסלש 9. על-חושי: יהה אין לי מושג,נגיד מיו כן מיו
10. אש: האנדוור מה שנכון נכון 11. אבן: ארודקטייל או שזה בעצם פרה היסטורי? 12. רוח: הונטר 13. חרק: הרקרוס 14. אופל:הונדום זה ברור 15. מעופף: מארקוו הוא גם אופל16 . לחימה: מצ'אמפ 17. קרח: ארטיקונו-אין הרבה

PokeMaNx

New member
My list

2) " דרקון? - סאלאמנס. 3) " עשב? - טריקו. 4) " מתכת? - מטאגרוס. 5) " רעל? - סוויפר. 6) " מים? - סוואמפרט. 7) " חשמל? - אלקטריק. 8) " אדמה? - סנדשרו. 9) " על - חושי? - ג'יראצ'י. 10) " אש? - בלייזיקן. 11) " אבן? - אוניקס. 12) " רוח? - גנגאר. 13) " חרק? - ביוטיפליי / בוטרפרי. (אלו פוקימונים שונים, אך דומים) 14) " אופל? - אבסול. 15) " לוחם? - היטמונלי.

למעלה