סקר

VVEE MAN

New member
סקר

תוך כמה זמן אתם משערים שאפריל מרג'רה תמות מהתקף לב?

omni96

New member
תאמתי יש מצב שלא בעוד הרבה זמן

מסכנה האישה :\

joey 666

New member
חחח לא ניראה לי שהיא תמות!

היא סבבה! חח היא לא תמות היא תצתרף לבאם!.. השאלה היא: מתי פיל ימות מהתקף לב?

omni96

New member
טוב דייי

לא כיף לדבר על זה שיחיו כמה שיותר!!!!!!

מ מ מיתר

New member
../images/Emo45.gif

אבל יש גם קטעים שהיא עושה הצגות... ויש גם קטעים שזה מבווים או איך שלא רושמים... כמו שיש את הקטע החרוש שפיל מדבר בטלפון ובם מרביץ לו.. רואים שזה מבווים..................................... אפילו בם אמר ב tlv או לא זוכא איפה שיש כמה קטעים מבוימים

blink me1

New member
מבויים???????????? הוא העיף

לו בעיטה לפנים והוא כולו היה בשוקקקק!!.... יעניי באם העיף לפיל....

AdShEaTaKoRe

New member
תגיד מה אתה סתום?????????

איך הבעיטה היתה מבויימת????????? הוא הוריד לו תחיים עוד שניה... ופיל היה בשוק כמו לא יודע מה!!!! יש קטעים מבויימים אבל הרוב הם לא...

מ מ מיתר

New member
מישהו אמר שהבעיטה הייתה מבווימת??

לא אמרתי שהקטע שמה היה מבווים הבעיטה לא אבל חוץ מזה הכל מבווים זה ברור..

bobby6killer

New member
אתה אידיוט או סתם מפגר?

הנה מה שכתבת, לא נגענו:"כמו שיש את הקטע החרוש שפיל מדבר בטלפון ובם מרביץ לו..רואים שזה מבווים" אתה כתבת את זה...

Jackass Girl

New member
ספוילר| לא נכון!

הוא התכוון שהקטעים שפיל מדבר בטלפון ובאם מרביץ לו מבויימים!! לא הקטע הוא בעט לו בפנים!! תקרא אפילו בכותרת של ההודעה שלפנייך!

blink me1

New member
הוא אמר "הקטע החרוש" שזה בהחלט

הקטע שאני תיארתי...שהוא גם מביא לו בעיטה רצחנית לפנים;!! וזה גגגגגגםםם נקרא להרביץ לו you know.....

VVEE MAN

New member
עזבי את זה שהוא שמן

היא האישה הכי לחוצה בעולם!!!!! הוא רגוע לוקח הכל באיזי צחוקים איתו תמיד

VVEE MAN

New member
נצל"ש חחחחחחחח בן ואור רק

עכשיו פעם ראשונה ראיתי את הקטע שצילמנו שהלכתם לקנות את החרב שהייתם באילת בפסח שיובל נופל ובאות שוטרות ועוד אנשים לעזור לו וזה ושאבי הולך מאחורי אישה אחת בלי שהיא שמה לב ומתחיל כאילו לזיין אותה וניקרעתייי!!!!!!! וקטע של בן עם החוטיני בסיטי ג'וניור עם הפרטי בוי גם הרג אותי ועוד מזה נקרעתי והגעתי להחלטה צריך להעלות את רמת הג'קאס שלנו לרמה אחרת (ומצלמה אחרת אל תידאגו יש!)קיצר רציתי להגיד שהרגתם אותי מצחוק

למעלה