סקר...

אלו Z

New member
סקר...

אוקיי מכיוון שלצערי אני כנראה עובר לליוורפול שנה הבאה אני רוצה להתחיל לספר על זה לחברים ולאנשים שקרובים אליי...אבל אני לא יודע איך בדיוק אני עוד יעשה את זה. השאלה שלי היא: איך אתם הודעתם לחברים ולידידים שלכם שאתם עוברים? איך הם הגיבו?

AngeIDust

New member
אני ממש לא זוכרת

אני רק זוכרת שהפעם הראשונה שבכלל הזכרתי את זה היה כשהייתי בארגנטינה ואמרתי לידיד שלי. אח"כ אני כבר לא זוכרת איך כולם גילו

אני התכחשתי וסרבתי להאמין עד הרגע

שבערך כולם כבר ידעו גם ככה... חבר שלי אחד שמע את זה מאמא שלי בכלל כשהוא היה אצלי ממנו זה התחיל להתפשט ושאלו מה, אתם עוברים? מה, עוברים? עוברים? עוברים? ואז הייתי חייב להודות...

ציקהלה

New member
איך סיפרתי?

זה היה ככה בערך.... "אחים שלי, אני עובר דירה ליוסטון טקסס" איך הם הגיבו זה סיפור אחר לא חשבתי שעד כדי כך אנשים יהיה איכפת להם... אבל אני טעיתי.... (כניראה ביגלל שאני לא ניקשר להרבה אנשים) אבל אחי קח את המעבר באיזי לא יהיה לך כלום יהיה אדיר באמת!

Hielo

New member
ככה

ידעתי שאני אמורה לנסוע לקאריביים בערך איזה שנה וחצי לפני... אבל זה לא היה בטוח וסיפורים... אז לא היתה לי בעיה לספר לכולם כי זה לא היה בטוח.... אבל זה היה בטוח כבר לא האמינו לי... אבל אחרי שהם קלטו שזה נכון כמה בכו.... וגם אני לא חשבתי שבאמת יהיה אכפת לכל כך הרבה אנשים... אבל טעיתי..! בהצלחה! אוריאן

למעלה