סקר

salingre

New member
סקר

רציתי לדעת כמה מאנשי הפורום קנו בבית החיות זוחלים והזוחלים מתו להם?? מי שקנה ולא מתו לו מוזמן לרשום כאן גם

BabaGee

New member
זוחלים ובית החיות

אני קניתי אצלם לפני שנה+ כרכנית תירס שתיבדל לחיים ארוכים של בריאות. מצד שני כמעט כל פעם שאני קונה שם עכברים הם מתים לי משום מה

לא ממש ברורה לי כוונתך בסקר זה

אני מקווה שאין כאן עניין "לנגח" את "בית החיות". בכל מקרה אני מקווה שאנשים שעונים לשירשור זה יעשו זאת בטעם טוב, בצורה עניינית וישקלו טוב את המילים ושלא יגררו את השירשור הזה לכיוונים שיגרמו לשירשור הזה לרדת. תודה מראש יונתן נ.ב קניתי מהם מספר חיות והייתי די מרוצה.

גם אני קניתי משם את הנחש שלי

ואני מאד מרוצה מהם גם קניתי את הטרריום שלי משם והם גם יעיצו לי מידי פעם ופעלו בצורה מקצוית

T0M3R

New member
בית החיות

לדעתי למרות כל המראה המוזנח והטרריומים שנראים קטנים ולא נוחים וכו.. החיות ממש בריאות, יש לי דברים אחרים לדוגמה להגיד על רפי (מניסיון רע מאוד שלי ושל חברים שלי) אבל בית החיות, לדעתי מקום פשוט מעולה! מחירים סבבה, איכות סבבה, יחס סבבה מה עוד צריך?! בקשר לעכברים, תשמע זה כנראה בעיה שלך, כי אני קניתי מהם את ה2זוגות הראשונים וכרגע יש 16 כלובי עכברים...

salingre

New member
יונתן סתם אני שוקל עם

לקנות מהם ליות או לחפש מגדל פרטי זה לא אישי או משהוא

lizard boy

New member
כל הזוחלים שלי משם ויש לי 3 נחשים ו

כל הזוחלים שלי משם ויש לי 3 נחשים ו7 לטאות ואש פעם לא קרה לי שזוחל מאצלהם מת...!

שובל09

New member
אין הבדל...

בינם לבין מגדלים פרטיים כי הם מרבים שם הרבה מחיות, אז זה כמו לקנות ממגדל פרטי..

בית החיות זה עסק שעוסק בעיקר בייבוא

זה נכון שהם התחילו גם להרבות במקום חלק מהחיות אבל עדיין מדובר במספרים מעטים ביחס לאלו שהם מייבאים לארץ. במקום החיות מתחלפות בתדירות גבוהה כמו בעסקים אחרים ולכן יש הבדל בינם לבין מגדלים פרטיים שמשתדלים להקפיד יותר על החיות שנכנסות לאוסף והאורחים על 2 שהם מכניסים לחדר שבו נמצא האוסף.

קניתי בבית החיות

צב מים אדום אוזן לפני כ5 שנים. הוא עדיין אצלי ומעולם לא היתה לי איתו שום בעיה. קניתי שם לאחרונה שתי שממיות מנומרות צעירות ועד כה הן בסדר גמור.

למעלה