~**~~*~סקר~*~~~~*~

my josh

New member
~**~~*~סקר~*~~~~*~

סקר שראיתי בהייד פארק וחשבתי שנחמד לשים את זה גם פה כי חלק לא יכולים לרשום שם וכאלה אז קיצר כל הזכויות שמורות אממ נראה לי שזאת הייתה הילה.. או רוני..? שנייה בודקתתת.. כן זאת הילה קיצר כל הזכויות שמורות להילה.! מי לדעתכם היה מתפרסם ראשון מD12 אם לא אמינם? אני יעתיק את התשובה שלי משם..: "אממ אני ילך על ביזאר!!!!!!!!!..! הבנאדם קרועעעעעעע אמממ אם לא הוא אז נראה לי שסוויפטי או אולי פרוף.. זה שפרוף שר עם אמ' כל הזמן זה ברור שפירסם אתו מכל אחד אחר מדי 12 אבל השאלה הייתה אם אמינם לא היה מתפרסם ראשון אז מי כן.. ככה שלדעתי פרוף לא היה הראשון.. אבל אולי מי יודע.." כל ההסבר שם למה פרוף לא היה מתפרסם ראשון זה בגלל שכולם שם רשמו שפרוף הוא זה שיתפרסם אז רק בשביל שמי לא ראה שם שיבין.. קיצרררררר אני הלכתי לישון לילה טובב לכולםםםםםםםם......! קרינוש ביי נתגעגע למרות שזה רק ליום אבל עדין.. בייי לאב יא!.!

18zoot

New member
אף אחד

לדעתי הם ראפרים גרועים וזה ברור שאנשים קונים את הדיסק של די-12 בגלל אמינם

my josh

New member
די 12 לא גרועים.. בסדר ברור שהם לא

מתקרבים בכלל לרמה של אמ' אבל אי אפשר לקרוא להם גרועים.. אבל כל אחד והטעם שלו. וכן ברור שהרוב קונים את הדיסק בגלל אמ' אני הורדתי את הראשון בכלל בלי לשמוע שום שיר שלהם לפני וברור שהורדתי בגלל אמ' אבל לדעתי הם טובים. גם ב"ווין דה מיוזיק סטופס" של אמ' הם טובים ומוסיפים לשיר... ושלא לדבר על כמה שפארפל פילס/הילס ענק.!@

18zoot

New member
הייתי מעדיף שאמינם יוציא דיסק סולו

במקום לבזבז זמן להקליט עם די-12 האלבומי סולו שלו פשוט גאונים לעומת הבנוניות של די-12

k k1

New member
צפוי שכולם יגידו שפרוף חח...

ואממ אין לי מושג לא הכי התעמקתי בהם כיחידים,גם אני חושבת שהם לא משהו, הם לא גרועים לדעתי אבל לא הכי מתלהבת מהם וגם אני עפתי לישון אז עדידוש מותקקקקקק וzoot18 וכולםםם לילה טובבבבב וצ'או!

למעלה