סקר

danizip

New member
סקר

תראו אותי מעניין איזה עיתון מוטורי יותר טוב הגה או אוטו אישית אני בעד הגה כי יש לי אותו מה אתם חושבים ולמה אתם מדברים רק על מכוניות ברמה תרדו לעם
 

מצמץ

New member
זה כאילו

שאתה שואל מה עדיף לשתות סופר דרינק או משקה "זול" ולא מוכר, אני אישית לא שותה מהליגה הנ"ל. מגזין אוטו התחילו סופסוף (אחרי יותר מעשור) להגיע לרמה סבירה ואני מניח שהגה למדו מהפאשלות של אוטו, אבל לדעתי האישית כל החוברות בעיברית (נכון לעכשיו) הן עדין לא הדבר האמיתי (כמו AUTOCAR, CAR ,TOPGEAR וכו..). תדפדף אחורה בעמודים של הפורום ואתה תראה שמדברים פה רוב הזמן על מכוניות "עממיות". מצמץ, פורשה זה עממי?
 

© DrorZi

New member
אני קורא את שניהם

אני הרבה הרבה הרבה יותר מרוצה מאוטו (יש לי את כל הגליונות החל מ 78 ועד היום, משהו כמו 180 כבר לא ?) ולא שהם מושלמים אבל בשביל מגזין בארץ הקודש הם 99 אחוז בסדר. צריך לזכור שהקהל בארץ והאמצעים הרבה יותר מצומצמים והן נמצאים במצבים שלא תמצא את CAR מתמודדים איתם.
דרור זי, תוהה באמת למה הוא לא מבטל את המנוי על הגה....
 

danizip

New member
יאריס

תראה אני מסכים שאוטו יותר טוב אבל הגה גם בסדר פלוס topgear זה מגזין טלוויזה ובהחלט הוא יותר טוב אני מנסה לא להחמיץ אהבתי את סיכום השנה כאשר הם עשו סקר שביעות רצון והיריס הנחמדה ביותר לקחה מקום שני אחרי לקסוס אחותה הגדולה הידד ליאריס
 

ilanhoe

New member
למה "אוטו" כל כך יקר?

אני מנוי ותיק מאוד של אוטו. הוא בהחלט מגזין טוב מאוד. הרושם שלי הוא שככל שעוברות השנים, המערכת נוטה לרדת אל העם ולסקר דגמים עממיים שלכולנו יש בהם עניין. עם זאת, לא בכל גיליון יש מבחן השוואתי וזה חבל. לא יצא לי לקרוא "הגה" חוץ מאשר באינטרנט. נדמה לי שהוא זול יותר מ"אוטו". במחיר של גיליון אחד או שניים של "אוטו" ניתו בארה"ב לעשות מנוי על כל מגזין רכב לשנה שלמה!
 
למעלה