סקר

סקסרן

New member
סקר

מי בעד 3 או 4 פגישות בשידוכים כלומר האם זה מספיק להכיר בן אדם במספר פגישות מועטות

לדעתי

בהיגיון צריך כמה שיותר אבל המציאות מוכיחה שגם קצת פגישות במקרים רבים הספיק

דוסית1

New member
לדעתי כן...

רוב ההכרות בין אנשים נעשית דרך שיחות והן לא חייבות להתקיים דוקא בפגישה, בשביל זה נברא הטלפון... אמנם צריכים לפחות 3 פגישות כדי לדעת אם המעמד מוצא חן בעיני ואיך הוא מגיב למצבים שונים וכד` אבל בעקרון זה יכול בהחלט להספיק....

חנוך617

New member
דוסית, הייתי מחליף לך את הכינוי ל..

סופר דוסית1. אני מבין שאת תיפגשי עד 3 פגישות ואת ההמשך תעשי רק דרך הטלפון...

דוסית1

New member
חח... יש לך טעות...

אמרתי שבשביל להכיר מספיקות 3 פגישות לפחות הרי גם ככה עד שלא חיים עם בנאדם אין אפשרות להכיר אותו לעומק... ובעצם הלוואי שאני אחרי 3 פגישות ארגיש שלמה עם ההחלטה שלי.. למה סתם למשוך אם הכל מוצא חן בעיני ואין לי טענות?! (זה בסדר, אני מאד בקורתית כך שאין הרבה סיכויים שזה יקרה...)

גם לאחר ג פגישות אתה לא שלם עם עצמך

כי אתה יודע שזה החלטה לכל החיים שבודאי לא מסתכמת ב3 פגישות האלו, ובדכ" שזה זורם לרציני עד שסוגרים מותחים את זה כצת בשביל שהצדדים יכירו אחד את השני ולהגיע להחלטה שלמה מהלב

מסתבר שיש מקרים שזה מספיק, אני מכיר

הרבה שנשאו לאחר 3-4 פגישות, הם אמרו כי הרגישו מיד שזה זה, והיום הם מאושרים. עם זאת אני מכירה גם כאלה שנפגשו 8-9 פגישות, וכן, פגישות של 8-9 שעות. והם נשואים ומאושרים!

sarav55

New member
אני מכירה מקרה של חילונים

שחיו ביחד 9 שנים ללא נשואים והם לבסוף התחתנו והגיעו לרבנות תוך 9 חודשים של נישואין אז שאלתי אותם איך זה קרה הם אמרו לי שבתור חברים הם מתאימים אבל לא בתור נשואים נו תראו איזה עולם יש אצל החילוניים לדעתי עדיף להתחתן כמה שיותר מהר ובגיל מוקדם ביותר הכי מהר שיש תוך פגישה אחת אם אפשר וזה מסתדר

לביא4

New member
בינתיים המציאות מוכיחה

שאצל המגזר החרדי והדתי יש ברוך השם יותר נישואין ופחות מיקרי גירושין מאשר אצל המגזרים האחרים... (וזה היה כך תמיד).

למעלה