סקר

Lironwe1123

New member
סקר

מה לדעתכם יותר מושקע... ההשקעה של ווטרס בחומה בברלין, או ה Pulse מ-94 הכוונה לכל האפקטים ב- pulse...

trancelover

New member
מה שבטוח הפולס יותר מתקדם

כמה שההפרש שנים קטן בין ההופעות יש הבדל דיי גדול בשימוש בטכנולוגיה.. בפולס יש יותר אפקטים של אורות ווידיאו אפשר להגיד ככה בכללי פחות אנשים על הסט בקשר לאפקטים.. יש השקעה רצינית אבל הכל בא מושקע מראש אין פה שליטה רצינית במהלך המופע (חוץ מהאורות נדמה לי) לעומת בברלין שם יש לך השקעה רצינית פיסית בלייב המנופים ואנשים מסביב אם זה בבנייה והפלה של החומה או כל שאר הבלאגן שעשו שם ככה בכללי פולס נראה לי עסק גדול יותר מה גם העובדה שהוא כולו פרוס על כמה אלבומים וכל הסימליות הזאת על כל קטע מסויים שמוצגת דרך הוידאו זה השקעה רצינית.. בברלין היה כבר תשורש תבסיס מההופעות שהיו לפינקפלויד כבר בעבר של החומה לא היה סיפור שונה זה היה אפילו דיי דומה ככה בבסיס..

שאלה מעניינת

האם ב"השקעה" מדובר על השקעה כספית? השקעה אמנותית? אין ספק ששני המופעים היו אמורים להיות גרנדיוזיים, מעצם טבעם (בוודאי "החומה בברלין" היה אמור לתת "מענה" לסיבוב ההופעות המצליח של שלושת הפלוידים האחרים, באותו זמן). אני לא יודעת כמה כסף הושקע בכל אחד מהמופעים, אבל בטוח שהמון. ובמיטב המסורת של הפלויד, הרבה מחשבה הושקעה באפקטים ובתאורה, בשני המופעים. מכיוון שאת Pulse ראיתי רק בחלקו, ואת המופע בברלין ראיתי רק פעם אחת, לפני שנים, אני לא יכולה להעיד מי משניהם היה "מוצלח" יותר, בסופו של דבר. מה דעתכם?

Lironwe1123

New member
הכוונה היא השקעה אמנותית...

לפי דעתי ה Pulse הרבה יותר מושקע בגלל כמה קטעים בהופעה שהדהימו אותי: 1. המטוס ב- on the run 2.הפתיחה של הכדור ב comfortably numb 3. וכמובן שיר הסיום של ההופעה run like hell - מדהים!

לא ראיתי את שני הקטעים האחרונים

שציינת, אבל אני יודעת שהמטוס ב-On the Run הופיע בהופעות של הפלויד עוד משנות השבעים. היינו, זה לא ממש רעיון חדש. מצד שני, גם "החומה" לא היה רעיון חדש...

למעלה