סקר איזה פלאפון יש לכם?
ש שחרחר מתוק New member 25/1/04 #8 הממ כעיקרון יש לי 3 ורק ב-1 אני משתמש.. ה-2 האחרים יושבים אצלי בחדר סגורים הפלאפון שאני משתמש זה SK של "פלאפון" והשניים האחרים: פלאפון של "פלאפון", 611 ופלאפון של "סלקום", 830 אם אני לא טועה...
הממ כעיקרון יש לי 3 ורק ב-1 אני משתמש.. ה-2 האחרים יושבים אצלי בחדר סגורים הפלאפון שאני משתמש זה SK של "פלאפון" והשניים האחרים: פלאפון של "פלאפון", 611 ופלאפון של "סלקום", 830 אם אני לא טועה...
B BeNiT1BiNbA New member 27/1/04 #12 חחחח אני מאוהבת בפלאפון הזה :"] => יש לך אולי מושג איפה משיגים פאנל צבעוני בשבילו?? אבל לא אחד עם ציורים פשוט בצבע.. יש לי כחול כהה..ובא לי אדום או ורוד כהה..
חחחח אני מאוהבת בפלאפון הזה :"] => יש לך אולי מושג איפה משיגים פאנל צבעוני בשבילו?? אבל לא אחד עם ציורים פשוט בצבע.. יש לי כחול כהה..ובא לי אדום או ורוד כהה..
א אנהלה New member 28/1/04 #1 ברוכה הבאה למועדון מחפשי הפנאלים! אני מחפשת פאנל בנרות יש לי את התכלת ובגלל שהייתה רוח והוא עף לי מהיידים ברחוב הפאנל הרוס אני חייבת דחוף גם פאנל חלק כנראה שיש בקניון חולון בשנייה שאני אראה אני אודיע לך
ברוכה הבאה למועדון מחפשי הפנאלים! אני מחפשת פאנל בנרות יש לי את התכלת ובגלל שהייתה רוח והוא עף לי מהיידים ברחוב הפאנל הרוס אני חייבת דחוף גם פאנל חלק כנראה שיש בקניון חולון בשנייה שאני אראה אני אודיע לך