סקר :

א-י-ת-מ-ר

New member
סקר :

מי אתם חושבים שתיקח השנה מקום שני ? אז ככה אני חושב שמקום שני תיקח הפועל ירושלים התחזקה באופן נהדר הביאה שחקנים זרים מגליל שחקני נבחרת צעירה היא פשוט תרוץ חזק מקופ שלישי תיקח רעננה

הימור שלי:

מגדל ירושלים... שחקנים צעירים רצים הרבה והוכיחו את עצמם בעבר... בעזרת יורם חרוש לדעתי הם יגיעו רחוק. קניית הצעירים - מחשבה נכונה הן עכשיו והן לעתיד.

roy marom

New member
קשקוש.

מגדל תהיה בין החלשות העונה. יצחקי ואוחנון הם הכל- פרט לשחקני כדורסל. הזרים בינוניים ואין מי שיקלע מבחוץ ויקח ריבאונדים. לא מבין מה אתם מסונוורים מהצעירים האלה. הגבעה, חיפה ורעננה עולות על מגדל ביותר מחמישים קומות.

kirk hammet

New member
זה פתוח השנה

כי כל הקבוצות חוץ ממכבי (בעצם אני לא יודע איך מכבי לא היו להם משחקי הכנה אז אי אפשר לדעת) הם סתם חרטה ברטה. אני לא זוכר ליגה שנראית כל כך רע עוד לפניי שהיא התחילה כמו השנה. במיוחד עם הריבים המטופשים של איגוד השחקנים. איך אמרו המנהלים והמאמנים - השחקנים הטובים ימצאו את מקומם. לדעתי , צריך לעשות את לאומית ב´ בלי זרים , ובלאומית א´ (אני כבר לא יודע מה זה מה) צריך לאפשר את הארבעה זרים. כי בכל זאת ליגה לאומית א´ צריכה להיות ברמה יותר גבוהה , ובלאומית ב´ שחקנים יכולים להשתפשף יותר. זה לא בושה לעלות מלאומית ב´ ללאומית א´. הרבה שחקנים עשו את זה בהצלחה , גם כאלה ששיחקו קודם בלאומית א´ ואז ירדו ללאומית ב´.

למעלה