~~~~~~~~~~~סקר~~~~~~~~~~~~

~~~~~~~~~~~סקר~~~~~~~~~~~~

מהי העונה האהובה עלייכם? האם הקיץ
החורף,
הסתו או האביב...?
תתחילו לשרשר... אני אוהבת את הקיץ בעיקר בגלל הים.. אחחחחח כמה שאני אוהבת את הים...

חורף../images/Emo182.gif

כי אני אוהבת את המראה האפרורי <מזכיר את לונדון...או דבלין...סניףף> ואת כל הצעיפים והכובעים ...ובכל זה פשוט כיף אחד גדול..ולא מזיעים.!! :)

אין עונה מועדפת ממש..

בעיקרון זה החורף בגלל היומולדת.. אבל תמיד בחורף אני רוצה קיץ.. ובקיץ.. חורף.. אמממ.. נראה לי שאביב כי זה שניהם ביחד.. חחח...=)

Mister Matrix

New member
../images/Emo142.gif אביב! ../images/Emo142.gif

אין לי ממש עונה מועדפת אבל אם כבר אז זה האביב למה? כי זה משלב פחות או יותר גם הקיץ ואת החורף, מזג אויר נעים כזה יש שמש ופריחה אבל לפעמים עדיין קריר או יש טפטוף...וגם יש לי יומולדת!!! אז בקיצור - אביב!

heaven is here

New member
מממממ

בעיקרון החורף.הצעיפים,הגשם,הכובעים, הקור, הכל! אבל לפעמים כשקר מדיי (וזה לא לעיתים קרובות) אז מתגעגעת לקיץ.

ג ו ל י ק

New member
חורף!../images/Emo186.gif

כי אין דבר יותר טוב מלשבת בבית עם תנור לידך ולהסתכל על הגשם בחוץ...

קיץ רק קיץ!!!!!

אני לא יכולה לחיות בקור הזה אני אוהבת רק חום כמה שיותר יותר טוב נראה לי שאני עוברת לגור באילת מי בא איתי?

Mister Matrix

New member
../images/Emo186.gifאנשי חורף יש לנו כאן! ../images/Emo186.gif

אפשר לומר בבירור שהחורף ניצח כאן בגדול - הפורום הזה מלא באנשי חורף...

Stillwater

New member
חורף!!!

רק חורף! קר, גשום, כייף כזה! בקיץ חם ומעיק, נשרפים! (אשכנזים!) בסתיו אף פעם לא יודעים מה ללבוש! ובאביב יש לי אלרגיה!

Law Ho

New member
קיץ

ברור!!! או אביב.. כי קיץ קצת חם. גם יש מזג אוויר נוח שאפשר לעשות הרבה דברים, וגם יש חופש ואין בצפר וכל זה. ותקופה כזו של שבירת שגרה. כבר 12 שנים שאני מחכה כל שנה שיגיע הקיץ
. אולי שנה הבאה אני אשנה את דעתי.

למעלה