סקר

סקר

כמה בציבו החרדי יש לו אינטרנט? והאם כל מי שבפורום הזה מוגדר כחרדי! שמתי לב שמחלק מההודעות ניכר שאין כאן כאלה שהתחנכו מקטנות במוסדות חרדיים, האם זה נכון!? חנוכה שמח

sarav55

New member
אני אוכל להגיד לך

שגדלתי בגן אגודת ישראל לא מגדירה עצמי כחרדית אני חסידה של ה' יתברך

דוסית1

New member
אני חרדית...

ולא מכירה רבים מהציבור שלנו שמחזיקים אינטרנט במחשב אע"פ שבשנים האחרונות הנושא די נפרץ אני בכ"א גולשת דרך אינטרנט סלולארי.

לביא4

New member
גם אני חרדי

לא קובעים מי חרדי לפי מקום לימודיו בילדותו וכו'. האינטרנט שאני משתמש איתו הוא לצרכי עבודה.

סקרן 1

New member
באורנג`

אין הבדל גדול בין אינטרנט סלולארי לאינטרנט רגיל משום שלאחרונה אורנג` התחילו לאפשר גישה למכשירים תומכי GPRS גישה לאתרי HTML בנוסף לאתרי הוואפ הרגילים. נורא מסובך לגלוש בHTML דרך הסלולארי משום שצריך לינק ישיר לדף ה HTML ולא תמיד יש גישה לדף הראשי. וכן אם הדף כבד מידי הוא לא יעלה. אבל למעשה מבחינה רוחנית האינטרנט בסלולארי קרוב מאוד לאינטרנט רגיל ממחשב

סקרן 1

New member
אין לי כח להסביר אבל בגדול

הסלולארי שלך מחובר לאינטרנט בדיוק כמו מחשב אין הבדל בין המודם שבסלולארי לבין המודם של מחשב רק שלסלולארי שאתה מחזיק אין מספיק זיכרון בשביל להכיל בתוכו אתר אינטרנט רגיל לכן הקימו אתרי וואפ שהם אתרים רגילים רק שהם לא דורשים הרבה זיכרון אתרי HTML זה דורש קצת יותר זיכרון מאתרי וואפ ולכן יש דפי HTML שתוכל להוריד למכשיר ויש כאלה שלא. זה בגדול

סקרן 1

New member
כשאני יהיה על המחשב

אם אני יזכור אני יביא כמה קישורים לדפי HTML יהודיים

שיSY

New member
תודה

וסתם שאלה, אמרו לי שאפשר להוריד משחקים למכשיר 8310. האם זה נכון, ואם כן כיצד?

שריקו

New member
יש מהשהו

יש מהשהו במה שאתה אומר אבל זה לא נכון כי דבר רישון שרוב האתרים צריך microsof ודבר שני שברוב המכשירים אתה לא יכול ליראות תמונות

סקרן 1

New member
אפשר לראות תמונות (ללא תוכן)

אני מדבר על נוקיה החדשים עם מסך צבעוני

שיSY

New member
זה במיוחד

מעצבן את הגולשים בסלולרי, מחכים ורואים ללא תוכן, אולי הוא רוצה לעצבן?

האמת היא שמישהו כבר אמר לי את זה

אבל חשבתי: למה שמישהו נחמד כמו סקרן ירצה לעצבן מישהו?

שיSY

New member
חרד

אני גדלתי והתחנכתי במוסדות חרדים , בבית לא מחזיקים אינטרנט, אני מהסלולארי.

הסקר מורכב מכמה שאלות:

כמה בציבור החרדי יש לו אינטרנט - מעט מאוד. האם כל מי שבפורום הזה מוגדר כחרדי - מחוש הריח שפיתחתי לגבי אנשים - ממש לא. הרוב כן. אין כאן כאלה שהתחנכו מקטנות במוסדות חרדיים, האם זה נכון? 8 שנים בית ספר יסודי למדתי בחב"ד. אבא שלי היה לוקח אותי איתו לתפילות מגיל אפס. אבל... אחרי שהוא נפטר (בגיל 11) התקלקלתי קצת והתחלתי לחזור בשאלה. כיתה ט' נרשמתי, נבחנתי והתקבלתי לבית יעקב שבכפר חב"ד אבל בסוף החוזרת בשאלה שבי גברה והלכתי לבית ספר של הכיפות הסרוגות. חזרתי בתשובה - לבד - בגיל 28 בערך. עד שהתחתנתי (לפני שנה ושמונה חודשים) התפללתי בחב"ד ולמדתי מדרשיה ליטאית בבני ברק.

לגבי איש הרוח

חרדי, ממשפחה חסידית צפתית שורשית. 200 שנה בצפת. הסבים שלו היו רבני העיר צפת. הוא למד בחינוך העצמאי בצפת ובישיבות ליטאיות.

אני התחנכתי מקטנות במוסדות חרדיים

בלבד גרתי במקומות חרדיים לגמרי! זה לא נראה עלי?

למעלה