סקר

MuffinMan

New member
סקר

אנשים ונשים! אני עושה פה סקר ךהעדפות המוזיקאליות של חברי הפוררם. אז ככה כדי שזה יהיה נחמד וקל לאסוף אץ הץוצאוץ אני רוצה שאנשים ישלחו תגובה רק פעם אחת כדי שלא נתבלבל. בנושא של התגובה תכתבו את המספר של ההעדפה (אני יכתוב את הרשימה אחרי זה) ובתוכן להקה אחת מעולה בתחום זה. אני מחלק את זה לכמה נושאים ממש כללים וגם חלקם לא רוק אבל נראה כבר בתוצאות. ובדוגמאות אני מביא כמה להקות שאני מכיר בסדר, ולא מכיר הרבה בכל התחומים אז סליחה על הבורות. וגם אני ממש לא טוב בהסברים. 1) מטאל - כל מה שנכנס לתחום הזה ולא משנה אם זה הבי פאוור או אין לי מושג מה. פשוט מטאל! דוגמאות: פנטרה, קריידל, אליס אין צ`יינס. 2) רוק מתקדם - אתם יודעים יצירות מורכבות, ואמ... אם אתם לא יודעים מה זה פשוט אל תבחרו את זה. דוגמאות: פינק פלויד, ג`טרו טאל, דרים טיאת`ר. 3) פאנק רוק - אין לי דרך להסביר אולי רק דוגמאות יהיו מספיקות. דוגמאות: סקס פיזטולז, לימפ ביזקיט, אופספרינג. 4) פשוט רוק- הרוק היפה והרגיל של ימינו זה מאוד כללי אז מצטער, ופה כלול גם הגראנג`. דוגמאות: נירוונה, רדיוהד, פרל ג`ם. 5) שנות ה60-70 : אתם מכירים את ההיפים האלה, וודסטק, פיס אנד לאב. דוגמאות: לד זפלין, בלק סאבאת`, המי (טה ווהו). 6) מוזיקה ישראלית - ופה זה כולל את כל השנים, וכם אם אתם אוהבים להקות צבאיות זה בתחום הזה. דוגמאות: מוניקה סקס, יהודים, אביב גפן. 7) כל מה שלא נכס לתחומים האחרים, אבל אם אתם בוחרים את זה אז תפרטו. אוקי זה בערך הנושאים, סליחה אם יש לי טעויות. אני יודע שזה מאוד קשה להגיד אני אוהב את זה יותר מזה כי הרבה פעמים אתה לא יודע. וגם לי אישית יש התלבטות. אבל נסו בכל זאת. תודה! אליאב

MuffinMan

New member
זה בכלליות

הם נחשבים לפרוגרסיב לפני שהם נחשבים מטאל! אליאב

MuffinMan

New member
נכון

אבל הייתי חייב לבחור בין מטאל לפרוגרסיב! וזה הרבה יותר מתאים פרוגרסיב! אליאב

wiz

New member
זה פרוגרסיב רוק.

יש להם כמה קטעים של מטאל, אבל בכלליות, הם פרוגרסיב רוק. ד``א, מייק פורטנוי אמר שהדיסק החדש שהם עובדים עליו יהיה יותר ``כבד`` מהקודמים... מעניין איך הוא יהיה... ואצלי : 2. פרוגרסיב רוק - Dream Theater - כל הדיסקים !

Bodom-child

New member
איזה סמטוחה עשית....

אתה לא יכול להכיל את סקס פיסטולס ואופספרינד ביחד... סקס פיטולס זה פאנק טהור ואופספרינג נחשבים לסקייט-רוק פאנק. גם להכיל את בלאק סאבאת והמי ביחד זה חטא שכן זה שהם משנות השישים לא אומר שהם באותו סגנון. אני לדוגמא מאוד מאוד אוהב את אוזי ושות` אך לא מסוגל לשמוע את המי. פנתרה, קריידל, ואליס אין צ`יינס שונים לגמרי בסגנון שלהם... לכן קשה להתייחס לסקר הזה

MuffinMan

New member
פישלתי

אבל מה אתה רוצה שאני יעשה 100 סוגים שונים של מוזיקה!!!! בוא נראה אותך!! הקשקע של דקות רבת ירדה לטימיון! ואף פעם לא אמרתי שחייבים לאהוב את כל הלהקות באותו סגנון! אליאב

Bodom-child

New member
לא צריך לכתוב מאה להקות אבל

הפירוט שאתה עושה על רוק לעומת מטאל הוא לא הגיוני. זה לא נכון לתת למטאל קטגוריה אחת ולרוק ``רגיל`` יותר. ואם כבר לכתוב ככה לא להתבלבל בהגדרות

טלושית14

New member
דעותיה של בורה ועמת ארץ כמוני

רוק פשוט.... רוק ישראלי....פאנק.. ורד הוט צ`ילי פפרס.... מישהו מוכן להסביר לי אזיה סגנון זה גרין דיי?

Bodom-child

New member
תלוי באיזה שלב בקריירה שלהם

הם התחילו בתור להקת סקייט פאנק אמיתית ולאט לאט, אחרי דוקי הם עברו לרוק יותר מיינסטרימי שכזה שאין לי מושג מה ההגדרה שלו

גלית 14

New member
מממ... זה הולך ככה.

לא לפי סדר מסויים... רוק מתקדם , פאנק רוק, רוק פשוט, מוזיקה ישראלית. גלית

MuffinMan

New member
צר לי

הדיסק הראשון של היהודים הרבה יותר טוב מוניקה סקס! צר לי לאכזב! אליאב

למעלה