סקר

p r u d e n s

New member
סקר

מי הם עשרת החתיכים שלכן? הרשימה שלי: 1.ג'וני דפ 2.ג'וני דפ (הוא כל כך שווה שמגיע לו שני מקומות
) 3.אורלנדו בלום (לגיסי לעתיד קוראים בלומוביץ'...קטע, הא?) 4.רון שחר (גם לישראלים מותר!) 5.יודה לוי (נפלאות הזקן) 6.ג'וליאן מקמהון (קח אותי, שד חתיך בטירוף! im not giving uo on us, Cole!) 7.בראד פיט 8.נירו לוי 9.טום קרוז 10.ג'וני דפ (מגיע לו עוד מקום....|מזיל ריר|

nina ni

New member
פרו????../images/Emo54.gif../images/Emo54.gif../images/Emo29.gif

נירו לוי? אני רואה נכון או שנפלתי קורבן לקסם מעוות כלשהו?

nina ni

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo29.gif טוב..

נסלח לך אבל רק בגלל שזו את ובגלל שאולי לא ראית טוב ונירו לוי יוחזר מיד לחדר כושר ולשיפוץ פנים

p r u d e n s

New member
הרשימה המתוקנת

*הרשימה הקודמת נכתבה תחת אי שפיות 1.ג'וני דפ 2.ג'וני דפ 3.ג'וני דפ 4.ג'וני דפ 5.ג'וני דפ 6. מאט לה בלאנק 7.ג'וני דפ 8.אורלנדו בלום 9.ג'וני דפ 10.ירון עצמון סתאם 10. אשטון קוצ'ר 11.ג'וני דפ

ODana

New member
פרו, בקשר לסקר... ../images/Emo124.gif

אז ככה. ושימי לב טוב טוב כי אני יודעת מה אני אומרת! 1. אשטון קוטשר
2. אשטון קוטשר (כי הוא הורס! הורס! ומגיע לו שוב) 3. אשטון קוטשר (כי מגיע לו שוב ושוב) 4. דודי בלסר (גם בגלל שהוא מהמם וגם בגלל שהוא אוהב להוריד אייקונים שלי)
5. ג'סטין טימברלייק 6. ג'וני דפ 7. בראד פיט 8. עופר שכטר 9. יהודה לוי 10.יואב שוורד אני קצת מאוכזבת מהרשימה שלך, פרו. כאילו: ניר לוי?????????

cv blond

New member
לא לסקול אותי אבל מי זה ג'וני דפ?.

לדעתי... 1-טום קרוז(נהיה לי חם..
) 2-עפר שכטר כפרותתת
3-הזמר המובל בלהקה דה קולינג-אלכס בנד
4-בראד פיט-פשוט חתיך..מהחתיכים הטבעיים האלו שזה יפה..
5-יהודה לוי-איזה ענייםםם
6-דודי בלסר-איזה גוף יש לו פשוט בא לאכול!
7-ג'ובני רוסו
8-השחקן כדורגל
מאנגליה זה שנשוי לויקטוריה מהספייס גירלס..שכחתי איך קוראים לו.. 9-ג'סטין טימברליק..
p0p king 10-ג'וני דפ..למרות שאני לא יודעת מי הוא אבל הוא נשמע חתיך

cv blond

New member
זייייייייייייי

ענת איזה חתיך הוא
מי זה חבר שלך?..
ולא לפגוע
אבל הג'וני דפ הזה לא כזה חתיך..

p r u d e n s

New member
וואההההההה?!

שמעתי כמוש'צריך?! קבלי תמונת ספארו...ספארו....ספארו....ספארו.... רררררררר חתיך עולמי משמאל!

nina ni

New member
ענת????../images/Emo54.gif../images/Emo54.gif../images/Emo54.gif../images/Emo29.gif

שלחת בטעות screen shot של המראה שלך אמא'לה איזה פחדד

p r u d e n s

New member
רוניייייי

את ממש לא טובה בלמצוא תמונות טובות של ג'וני דפ. התמונות הכי טובות שלו הן מימי ספ...ספא...ספאררררו (מי שראתה את הסרט תבין. יש לקרוא במבטא בריטי כבד וטפשי.)

p r u d e n s

New member
*סוקלת**סוקלת**סוקלת*

!!! את לא יודעת מי זה ג'וני דפ?! את לא יודעת מי זה ג'וני דפ?! את לא יודעת מי זה ג'וני דפ?!?!?! את לא יודעת מי זה ספארו?! לא ראית את שודדי הקאריביים, eh?! בוּרה~ סתאאאאאם. הקיצר-ג'וני דפ זה ספארו המדהים המהמם הסקסי בטירוף שבא לך לקרוע לו את החולצה ו......*התקף הורמונים**צנזורה*

Roniii

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo101.gifעזרה ראשונה לפרו בבקשה

פרו, תשתי כוס מים מתוקה שלי אני לא יכולה לראות אותך ככה.......

p r u d e n s

New member
סליחה

קשה לי לשלוט בזה. אני באתר של שודדי הקאריביים ויש תמונות של ______ ואני לא יכולה יותרררררר! ד"א גם יש תמונות של אורלנדו אבל לא אכפת לי ממנו

p r u d e n s

New member
מ-ה- ק-ר-ה ל-י-?-!

נהייתי גרופית! אני לא גרועה יותר מהמעריצות של בריטני ספירס שתולות פוסטרים שלה בחדר ומפנטזות על פגישה איתה, נהייתי גרופית של ג'וני דפ! עוד מעט אני אתחיל להגיד שהוא רולז ושולת ואני לא יודעת מה לעשות ואיך לעצור את זשה הוא כזה חתיך! ותראו גם הפסקתי להשתמש בנקודות!! אהההההההה!!! מה קורה לי?! תעצרו את זה!!! הצילוווווווווווווווו

הינה החתיכים שלי:

1.ג'וני דאפ 2.ג'סטין טימברלייק 3.אורנלדו בלום 4.רודריגו גונזלס 5.יהודה לוי 6.בראד פיט 7.טום קרוז 8.אנריקה 9.נלי 10.מגיע לדאפ עוד מקום!!!!! ב-לב- ענק כרי0טינה

למעלה