סקר.

Jade 1

New member
סקר.

מה אתם מעדיפים. זמרים/ות: 1. 50 סנט או טופאק? 2. אבריל לאבין או בריטני ספירס? 3. ווסטלייף או פייב? 4. מריה קארי או ג"ניפר לופז? 5. אוונס או לינקין פארק? סרטים: 1. הארי פוטר או שר הטבעות? 2. אקס מן או טומב ריידר? 3. מטריקס או לא רק בלונדינית? 4. אין כמו אלבמה או בלתי שביר? 5. החוש השישי או גלדיאטור? שחקנים: 1. יו גרנט או דרו ברימור? 2. אנג"לינה ג"ולי או ג"וליה רוברטס? 3. קמרון דיאז או דמי מור? 4. אשטון קאצ"ר או בן אפלק? 5. מייקל דאגלאס או בריטני מארפי? תוכניות: 1. חברים או שנות ה-70? 2. מכושפות או המורדים? 3. בנות גילמור או משחק החיים? 4. סמולוויל או השבט? 5. באפי קוטלת הערפדים או חלום אמריקאי? איזה עיתון: 1. ראש 1 או מעריב לנוער? איזה זמר/ת או להקה הייתם רוצים לפגוש: 1. אמינם או 50 סנט? 2. אבריל לאבין או בריטני ספירס? 3. ג"ניפר לופז או כריסטינה אגילרה? 4. פינק או מריה קארי? 5. ג"סטין טימברלייק או בלו? 6. לינקין פארק או אוונס? 7. ווסטלייף או בקסטריט בויז? 8. דסטני צ"יילד או שוגבייבז?

McFLy AnNuShKa

New member
חולה על השטויות האלו../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif../images/Emo42.gif

זמרים/ות: 1. 50 סנט או טופאק? טופאק היה קודם... 2. אבריל לאבין או בריטני ספירס? בריטני ספירס הייתה קודם... 3. ווסטלייף או פייב? פייב יותר קוליים אבל יש לי דיסקים של שניהם
4. מריה קארי או ג"ניפר לופז? ג'ניפר לופז - שונאת את מראיה קאקי בדםםם\ 5. אוונס או לינקין פארק? חוצמברינג מי טו לייפ לינקין פארקקקק סרטים: 1. הארי פוטר או שר הטבעות? לא ראיתי לא זה ולא זה 2. אקס מן או טומב ריידר? ראיתי רק טומב ריידר וזה היה משעמם מהציפיות 3. מטריקס או לא רק בלונדינית? סליחה... אני מתנצלת אבל לא רק בלונדינית, מאטריקס בשבילי מסובך מדי 4. אין כמו אלבמה או בלתי שביר? אין כמו אלבה 5. החוש השישי או גלדיאטור? החוש השישי שחקנים: 1. יו גרנט או דרו ברימור? יו גראנט (אני בחורה) 2. אנג"לינה ג"ולי או ג"וליה רוברטס? זה באמת קשה
אבל בג'וליה המתוקהההה התאהבתי קודם 3. קמרון דיאז או דמי מור? קמרון דיאז, רק כי דמי מור זקנה 4. אשטון קאצ"ר או בן אפלק? מי זה אשטון
בן אפלקקקקקקקקק 5. מייקל דאגלאס או בריטני מארפי? מייקל דאגלאס כמובן תוכניות: 1. חברים או שנות ה-70? חבריםםםם 2 . מכושפות או המורדים? מכושפות (חוצמהעונה האחרונה) 3. בנות גילמור או משחק החיים? בנות גילמור (יש לי yes 4). סמולוויל או השבט? לא רואה... 5. באפי קוטלת הערפדים או חלום אמריקאי? גרררררר קשה איזה עיתון: 1. ראש 1 או מעריב לנוער?ראש1 מנויה נאמנה איזה זמר/ת או להקה הייתם רוצים לפגוש: 1. אמינם או 50 סנט? אמינםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם
2. אבריל לאבין או בריטני ספירס? אני חייבת
פעם אהבתי את בריטני ספירס.. 3. ג"ניפר לופז או כריסטינה אגילרה? אממ לא משנה לי 4. פינק או מריה קארי? פינקקקקקקקקקקקקקקק אני הרי לא סובלתתת את מקקה 5. ג"סטין טימברלייק או בלו? ג'סטייין 6. לינקין פארק או אוונס? לינקין פארק 7. ווסטלייף או בקסטריט בויז? בקסריט בויז אני חושבת לא משנה 8. דסטני צ"יילד או שוגבייבז? דסטניז כמובן

ש ו ק ה

New member
מי המנהל פה בכלל...?

זמרים/ות: 1. 50 סנט או טופאק? טופאק 2. אבריל לאבין או בריטני ספירס? אף אחת 3. ווסטלייף או פייב? פייב 4. מריה קארי או ג"ניפר לופז? ג'ניפר לופז 5. אוונס או לינקין פארק? אף אחד סרטים: 1. הארי פוטר או שר הטבעות? הארי פוטר 2. אקס מן או טומב ריידר? ... 3. מטריקס או לא רק בלונדינית? מטריקס 4. אין כמו אלבמה או בלתי שביר? לא ראיתי 5. החוש השישי או גלדיאטור? קשה... אמממ... שניהם שחקנים: 1. יו גרנט או דרו ברימור? דרו ברימור 2. אנג"לינה ג"ולי או ג"וליה רוברטס? ג'וליה רוברטס 3. קמרון דיאז או דמי מור? קמרון דיאז 4. אשטון קאצ"ר או בן אפלק? אשטון!! 5. מייקל דאגלאס או בריטני מארפי? אף אחד תוכניות: 1. חברים או שנות ה-70? שנות ה70 2. מכושפות או המורדים? המורדים 3. בנות גילמור או משחק החיים?בנות גילמור 4. סמולוויל או השבט? סמולוויל 5. באפי קוטלת הערפדים או חלום אמריקאי? אף אחד איזה עיתון: 1. ראש 1 או מעריב לנוער? neither איזה זמר/ת או להקה הייתם רוצים לפגוש: 1. אמינם או 50 סנט? אמינם 2. אבריל לאבין או בריטני ספירס? אף אחת 3. ג"ניפר לופז או כריסטינה אגילרה? אף אחת 4. פינק או מריה קארי? אף אחת 5. ג"סטין טימברלייק או בלו? אף אחת 6. לינקין פארק או אוונס? לינקין פארק 7. ווסטלייף או בקסטריט בויז? אף אחת 8. דסטני צ"יילד או שוגבייבז? אף אחת

התשובות שלי!!!

מה אתם מעדיפים. זמרים/ות: 1. 50 סנט או טופאק? שניהם טובים!!! 2. אבריל לאבין או בריטני ספירס?אבריל לאבין 3. ווסטלייף או פייב?פייב 4. מריה קארי או ג"ניפר לופז?ג'ניפר לופז (מריה קארי מגעילה אותי) 5. אוונס או לינקין פארק?לינקין פארק שלוטים!!!!!!!!!!!! סרטים: 1. הארי פוטר או שר הטבעות? לא ראיתי את שניהם.... 2. אקס מן או טומב ריידר? אקס מן 3. מטריקס או לא רק בלונדינית? לא רק בלונדינית 4. אין כמו אלבמה או בלתי שביר? אין כמו אלבמה 5. החוש השישי או גלדיאטור? החוש השישי שחקנים: 1. יו גרנט או דרו ברימור? יו גרנט 2. אנג"לינה ג"ולי או ג"וליה רוברטס? אנג'לינה ג'ולי 3. קמרון דיאז או דמי מור? קמרון דיאז היא השחקנית הכי טובה שיש 4. אשטון קאצ"ר או בן אפלק? בן אפלק הכוסון!!! 5. מייקל דאגלאס או בריטני מארפי? בריטני מארפי תוכניות: 1. חברים או שנות ה-70? חברים!!! 2. מכושפות או המורדים? מכושפות 3. בנות גילמור או משחק החיים? לא רואה את שניהם 4. סמולוויל או השבט? השבט 5. באפי קוטלת הערפדים או חלום אמריקאי? חלום אמריקאי איזה עיתון: 1. ראש 1 או מעריב לנוער? ראש 1 העיתון הכי טוב איזה זמר/ת או להקה הייתם רוצים לפגוש: 1. אמינם או 50 סנט? את שניהם!!!!!!!!!!!!!!! 2. אבריל לאבין או בריטני ספירס? אבריל לאבין 3. ג"ניפר לופז או כריסטינה אגילרה? ג'ניפר לופז!!!!! 4. פינק או מריה קארי? פינק 5. ג"סטין טימברלייק או בלו? בלו יותר חמודים 6. לינקין פארק או אוונס? לינקין פארק (ברור)!!!!!!!! 7. ווסטלייף או בקסטריט בויז? ווסטליף 8. דסטני צ"יילד או שוגבייבז? דסטני צ'יילד

מגניב....

טוב אז ככה... זמרים/ות: 1. 50 סנט או טופאק? ברור שטופאק... 2.אבריל או בריטני? אבריל כאילו דה.. רוק שולט.. 3.ווסטלייף או פייב? שניהם פאסה ומי בכלל שומע פופ.. 4.מריה קארי או גניפר לופז? ברור שג'ניפר לופז(קארי מגעילה מישו צריך לירות בה). 5.אוונס או לינקין פארק? לינקין פארק סרטים: 1.הארי פוטר או שר הטבעות? הארי פוטר 2.אקס מן או טומב ריידר? אקס מן 3.מטריקס או לא רק בלונדינית? מטרקיס. נמאס מסרטי בנות יפות ורזות וטיפשיות כול הזמן.. 4.אין כמו אלבמה או בלתי שביר? בלתי שביר... 5.החוש השישי או גלדיאטור? שניהם סרטים מדהימים אבל החוש השישי קצת יותר שחקנים: 1.יו גרנט או דרו ברימור? יו גרנט 2.אנגלינה גולי או גוליה רוברטס? אנגלינה גולי 3.קמרון דיאז או דמי מור? קמרון דיאז רק כי דמי גנבה את אשטון 4.אשטון קוצ'ר או בן אפלק? אשטון קוצ'ר 5.מייקל דאגלס או בריטני מארפי? אף אחד... תוכניות: 1.חברים או שנות ה-70? חברים כי זה פשוט ברור! 2.מכושפות או המורדים? מורדים??? בעעעעעע.... 3.בנות גילמור או משחק החיים? בנות גילמור כי ליה יודעת לעלות על העצבים 4.סמולוויל או השבט? השבט 5.באפי קוטלת הערפדים או חלום אמריקאי? באפי... איזה עיתון: 1.ראש 1 או מעריב לנוער? ראש 1 העיתון הכי שווה שיש... איזה זמר/ת או להקה הייתם רוצים לפגוש: 1.אמינם או 50 סנט? אמינם כי זה ברור!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 2.אבריל לאבין או בריטני ספירס? אבריל לאבין כי היא שולטת 3.גניפר לופז או כריסטינה אגילרה? גניפר לופז 4.פינק או מריה קארי? פינק כי לא הייתי פוגשת את מריה קארי גם אם היא הייתה קונה לי אחוזה... 5.ג'סטין טימברלייק או בלו? שניהם חושבים שהם חתיכי על... אבל אם כבר אז ג'סטין 6.לינקין פארק או אוונס? לינקין פארק (דה!!!!) 7.ווסטלייף או בקסטריט בויז? אף אחד שניהם פאסה ומי שומע בכלל מוזיקת פופ??!! 8.דסטניז צ'יילד או שוגבייבז? דסטניז צ'יילד למה כולם שוכחים את הרד הוט צ'ילי פפרז???

הצתה מאוחרת.. אבל גמני רוצה:)

1. טופאק 2. אבריל 3. ווסטליף 4. מאריה הדיווה! 5. לינקין פארק!!!!! 1. שר הטבעות 2. אקס מן 3. מטריקס 4. בלתי שביר 5. גלאדיאטור 1. יו גראנט 2. אנג'לינה ג'ולי.. 3. דמי מור 4. אשטון קוצ'ר 5. מייקל דאגלאס 1. חבריםםםםם 2. מכושפות 3. בנות גילמור 4. סמולוויל 5.באפי עיתון: מעריב לנוער 1. אמינם 2. אבריל 3. כריסטינה 4. מאריה קארי 5.ג'סטין 6. לינקין פארק!!!! 7. ווסטליף 8. שוגבייבס היה כיף:) צ'אווו

למעלה