סקר!!!!!!!!!!!!!!

IMMORTAL DEATH

New member
סקר!!!!!!!!!!!!!!

אוקי חברה לפי מה שראיתי פה ( ודי נבהלתי ) שהרבא אנשים קוטלים את הסדרה כשהיא מדובבת לאנגלית אז אנשים : איך אתם מעדיפים את הסדרה בדבוב אנגלית , עברית , יפנית ואיזה עונה הכי מועדפת :

ashkeloni

New member
הההממממממ...............

כמובן שהיפנית!!!!!!!!!!!!!!! עונה? אין דבר כזה עונות...יש שלוש סדרות וכל אחת מהן מחולקת לסאגות... אתה בטח עוד קורבן של ערוץ הילדים שחושב שיש עונות...

URNFS

New member
יפנית all the way

מקום שני עברית,אח"כ כל השפות בעולם,ואז אנגלית.

נאחסית

New member
=)

מבחינת קולות: יפנית עברית אנגלית מבחינת דיבוב: יפנית אנגלית עברית ס'רפתית אז בקיצור יפנית ^.^ ומה זה עונה... (?)

The Ragnarok

New member
אם בעונות אתה מתכוון לסאגות...

אז סאגת משחקי סל הייתה האהובה עליי. מבחינת דיבוב סדר העדפות שלי הוא כזה: -יפנית -עברית -MUTE -אנגלית

Shazamit

New member
....

אנגלית, יפנית, (MUTE)(ובגלל שזה מה שנשאר אז-) עברית.

sonkun

New member
יפנית הכי (כמובן)

אחרי זה אנגלית אחרי זה כל שפה אחרת אחרי זה עברית (פאריז הרשע)

LINKIN PARK!!!

New member
ניצלוש

חידשו את האתר של ניו גראונדס. גיליתי את זה כשנזכרתי שמזמן לא נכנסתי לקטגורית דב"ז שם כבר הרה זמן. כדי להיכנס יש שם סרטונים יפים וקצת משחקים. הנה גם הדף הראשי. www.newgrounds.com

short

New member
אני לא ממש מבין

מה אתם אוהבים בעברית??? לדעתי ביא ממש מסריחה ומעצבנת (במיוחד בגלל שהקולות המדובבים הם נשמעים כמו הקולות של מרקו ו-ז-ה ל-א מ-ת-א-י-ם!!!!!!) לדעתי: אנגלית (כמו שצריך יפנית (נחמד מאוד במיוחד גי טי) כל שפה (כולל צרפתית גרמנית וכל מה שבינהם) ורק אז.... עברית (בעעעע)

URNFS

New member
איכס,יפנית בג'יטי

בג'יטי יש את הדיבוב היפני הכי גרוע ששמעתי מעולם (וראיתי כבר דיי הרבה סדרות ביפנית).כנראה העלילה הדפוקה של הסדרה גרמה אפילו לשחקנים כאלה טובים להשמע כלכך גרוע.נראה לי בכלל שרוב המדובבים עזבו את הסדרה אחרי Z (שמתם לב שרואים הרבה את צ'אוזו,טינשהאן ויאמצ'ה,אבל לא שומעים אותם מדברים?) ואלה שכן נשארו,החזירו את הדמויות שלהם כדי שיהיה להם שימוש (המדובבים של פריזה וסל) וזה עוד משהו,הרבה אנשים ששואלים אותם אם הם ראו דב"Z ביפנית הם אומרים כן,והם בכלל ראו רק את GT ביפנית וחושבים שזה אותו דבר.אין לכם מושג עד כמה ההבדל.בZ השחקנים נותנים את הנשמה שלהם.בGT פשוט דפוקים ונמאס להם מהכל.(האמת אפשר להבין,איזה 10 שנים חלק מהם מדובבים,במיוחד זאתי שעושה את גוקו,שהיתה צריכה כל הזמן להחליף בין הקול של ילד וקול של מבוגר...)

short

New member
כנראה

שזה ביגלל שראיתי היפנית רק איזה 4 פרקים בזי.... אז התרגלתי לזה של ג'י טי ..

Brolly

New member
אולי הסדרה הזאת היא באה סתם ככה...

אבל אני נהניתי מלראות אותה ^_^ לא כל הסדרה מוזרה... יש קטעים מצחיקים וקרבות יפים...

sonkun

New member
דרגונבול ג'יטי ../images/Emo58.gif (אולי)

הסיבה זה שרגונבול ג'יטי כל כך מסריחה זה כי ב 15פרקים הראשונים ניסו להחזיר את ההומור, ולא כל כך הצליח להם כי הם נזכרו שמה שאנשים אהבו יותר זה את המכות והדם
ואז הם פשוט דחסו את כל הרעיונות של דרגונבול זי לתוך 50 פרקים (אני אתן דוגמאות וזה הספוילר, לא לקרוא מעכשיו
) Sigma Force וה ginyu force מאוד מזכירים לי אחד את השני. General Rildo ואלפי צורותיו מזכירים לי את אלפי צורותיו של פריזה. גם הקטע שהוא הופך לעיסה וחוזר מאוד מזכיר את בו. (רק שבו הופך לעיסת מסטיק ורילדו הופך לעיסת מתכת) בבי וג'יטה (חוץ מהקטע שהוא התעוות לחלוטין) גם מזכיר לי את מאג'ין וג'יטה. לא ראיתי את ההמשך, כי אני מחכה לדיבוב באנגלית (בג'יטי אני מעדיף אותו על היפנית) אבל אני בטוח שיהיה עוד המון דוגמאות בהמשך. (גם שמעתי שיהיה קטע עם אנדרואידים עוד פעם)

למעלה