סקר איזה קטע הכי אהבתם ב jackass the movie ?
S stav16 New member 27/6/03 #5 מה?! לא ראית את הסרט?!?! רוציייייי מהר להוריד מקאזה וואי יש הרבה קטעים יפים רגע...אממ...תנו לי לחשוב על זה,זה יבוא לי בינתיים בה ביי,אני זזתי לחרוש טיפה
מה?! לא ראית את הסרט?!?! רוציייייי מהר להוריד מקאזה וואי יש הרבה קטעים יפים רגע...אממ...תנו לי לחשוב על זה,זה יבוא לי בינתיים בה ביי,אני זזתי לחרוש טיפה
J Jagged Little Pill New member 28/6/03 #7 וואו.. הקטע עם המכוניות גולף-היה ענננננננק והזיקוקים.. ובחנות אסלות.. אבל הכי מצחיק היה עם התנין...
E extreme sport New member 28/6/03 #8 אני הכי אהבתי......... את הקטע שמאט הופמן וטוני הוק השתתפו, שהם שצו חליפות של שמנים ונסעו על סקייטבורד ואופניים, ואהבתי את הקטע שדייב אינגלנד חירבן באסלה בחנות לחומרי בניין.......
אני הכי אהבתי......... את הקטע שמאט הופמן וטוני הוק השתתפו, שהם שצו חליפות של שמנים ונסעו על סקייטבורד ואופניים, ואהבתי את הקטע שדייב אינגלנד חירבן באסלה בחנות לחומרי בניין.......
B BiAAcH New member 28/6/03 #10 ממממממ... אני לא זוכר הרבה מהסרט, לא ראיתי אותו פול זמן... אבל הכי אהבתי ממה שאני זוכר זה ה-Fat Fucks....
ממממממ... אני לא זוכר הרבה מהסרט, לא ראיתי אותו פול זמן... אבל הכי אהבתי ממה שאני זוכר זה ה-Fat Fucks....
L l i f a g i r l New member 28/6/03 #11 וואיייייייי גם אני אהבתי נורא את הFAT FUCKS וגם הקטע עם התנין היה ענק\ אבל גם הקטע עם המלכודות של העכברים היה קטע די טוב.. או הקטע עם המכונית והקונדום
וואיייייייי גם אני אהבתי נורא את הFAT FUCKS וגם הקטע עם התנין היה ענק\ אבל גם הקטע עם המלכודות של העכברים היה קטע די טוב.. או הקטע עם המכונית והקונדום
D dont drop the soap New member 29/6/03 #12 הקטע הכי טוב שלי הוא כשברנדון נתקע בבאם עם האופניים בחנות הזאת ואז הם הלכו מכות, גם קטע ענק וגם ברנדון כשהוא שר בהתחלה היה פשוט קורע
הקטע הכי טוב שלי הוא כשברנדון נתקע בבאם עם האופניים בחנות הזאת ואז הם הלכו מכות, גם קטע ענק וגם ברנדון כשהוא שר בהתחלה היה פשוט קורע
H HotPants New member 30/6/03 #13 אני הכי אהבתי את party boy japan ואת הסבא שגנב מהחנות חחחחחחחח איך הוא אמר לא להפסיק והוא כל הזמן עוד פעם לקח ד"א אני חדש
אני הכי אהבתי את party boy japan ואת הסבא שגנב מהחנות חחחחחחחח איך הוא אמר לא להפסיק והוא כל הזמן עוד פעם לקח ד"א אני חדש
A AdShEaTaKoRe New member 2/7/03 #16 אממממממ...... דפנטלי fat fucks, הקטע עם התנין, golfcarts וכמובן דמולישן דרבי...