סקר...

סקר...

עזבו הומואים ולסביות (כי כולנו שונאים אותם חוץ מבייבי גירל4) בלי לפגוע... אבל הסקר הזה מציג 2 שאלות: 1)האם אתם חושבים שלגייז יש זכות לחיות כמו כולם "חיה ותן לחיות"? 2)עזבו לחיות האם אתם תומכים במצעד הגאווה? 3)אם לא האם יש לכם תוכניות מסוימות?
כל התשובות יתקבלו בברכה...

מיצי יענה ראשון ../images/Emo13.gif

1)לא איכפת לי רק שיעזבו את מיצי 2)לא מילא לחיות למה הם צריכים לזהם את הרחובות שלנו ב"גאווה" שלהם 3)מיצי כרגע נמצא בתהליכי שיתוף עם החמאס}-(

Super Death

New member
מצעד גאווה

דבר טפשי ביותר. שיהיו הומואים, אבל מצעד הגאווה רק מגביר את תחושת השוני שמרגישים לגביהם במקום שיחשבו שהם דומים. אולי אני אקים את מצעד האשכנזים? או את מצעד השיער החום? או את מצעד הסטרייטים? מצעד הגאווה רק גורם להם להראות שונים ומיוחדים.

אתם יודעים שכל שנה...

יש את מצעד החתולים שבא לסמל את הכח והעוצמה של החתולים בראש המצעד צועד מלך החתולים (האריה שמעון) מעם: חתולי המלוכה שהוא שולט ועמי חתולים אחרים גם חברים בשלטון (כמו מפלגות אבל קצת שונה)

iRoNiC BaBy

New member
יש לי ניק אחר../images/Emo70.gif../images/Emo110.gif../images/Emo95.gif

כרגע אני בניו-יורק ואני חייבת לציין שנחמד פה
עכשיו אני אענה על השאלות שלך
1. בהחלט, גייז הם בני אדם לכל דבר
זה כמו שתגיד, האם למפגרים יש זכות ליות כמו לגאונים?
2. למה לא? מה הבעיה בזה?
3. לא הבנתי
עכשיו, תגובה בקשר לשאלות: אני לא טיפוס עם הפליות ואני ממש שונאת שאתה קורא לי כ"שונה" בגלל שאין לי בעיה עם אנשים עם עדיפויות שהן שונות משלי או משל אחרים, אני פשוט טיפוס שמקבל את בני האדם לפי האופי שלהם- סורי אם זה לא מה שאתה מעדיף אבך בעיות שלך, אתה לא צריך להפיץ את העדיפויות שלך בין כולם כי זה פוגע בחופש של האחר!!!
וזה ממש מגעיל מצידך

א ו ב

א...מיצי לא קורא לך שונה הוא קורא לך לסבית...(לפי השמועות שמתרוצצות פה) ב...אני לא כופה את הדעות שלי עם כולם כמו שרימפס(בלי לפגוע) אני משתף אותם בדעות של מיצי ושואל מה הם חושבים... שיהיה לך כיף בניו-יורק ותיזהרי שלא יקרה לך משהו בסבוואי...(הלוואי
)(בלי לפגוע...)

Thanos

New member
תשובות

1.שיחיו אבל לא לידי. 2.לא, זה מגעיל. אם הם רוצים לחיות שיחיו בשקט ושיפסיקו להתלהב בעצמם כי אין ממש במה להתלהב. 3.כן, אני כרגע נמצא במו"מ עם חייזרים שרוצים לפלוש.

למעלה