סקר מי לדעתכן הדוגמנית הכי יפה בארץ???
L LiTaLLLL New member 10/6/03 #3 יעל בר זוהר../images/Emo68.gif ולא רק הדוגמנית הכי יפה בארץ אלא גם שחקנית וזמרת.
L LiTaLLLL New member 10/6/03 #5 את האמת.. ישבתי שולחן לידה במסעדה, ומקרוב היא ממש לא יפה וגם אין בה דברים מיוחדים לעומת יעל בר זוהר.. זאת דעתי בלבד, בלי שום כוונה להתווכח, כל אחד וטעמו
את האמת.. ישבתי שולחן לידה במסעדה, ומקרוב היא ממש לא יפה וגם אין בה דברים מיוחדים לעומת יעל בר זוהר.. זאת דעתי בלבד, בלי שום כוונה להתווכח, כל אחד וטעמו
פ פרינסס מיייאו New member 10/6/03 #7 ../images/Emo39.gif נכוןןן למרות שאני חושבת שהיא דיי מטומטמת, אבל היא באמת ממש ממש יפה. מירי בוהדנה לדעתי ניראית כמו דג.... היא נחמדה, אבל בצורה דגית כזאת
../images/Emo39.gif נכוןןן למרות שאני חושבת שהיא דיי מטומטמת, אבל היא באמת ממש ממש יפה. מירי בוהדנה לדעתי ניראית כמו דג.... היא נחמדה, אבל בצורה דגית כזאת
פ פרינסס מיייאו New member 13/6/03 #20 ../images/Emo39.gif וגלית גוטמן../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif
נ נירית המקורי New member 11/6/03 #15 מה קשור עיניים יפות? שאלתי על דוגמנית יפה.וחוץ מזה יש לה עיניים מדהימות
B bleeding rose New member 11/6/03 #17 אוקי... לדעתי אחד התכונות החשובות ביותר כדי להיות יפה זה העיינים. ושלה לא יפות...מצתערת. חוצמיזה כמו שנאמר פה, היא גם די טיפשה...
אוקי... לדעתי אחד התכונות החשובות ביותר כדי להיות יפה זה העיינים. ושלה לא יפות...מצתערת. חוצמיזה כמו שנאמר פה, היא גם די טיפשה...
נ נירית המקורי New member 11/6/03 #9 לפי דעתי כל הנשים הישראליות יפות!!! ובלי כל קשר לדוגמניות.אנחנו פשוט עם יפה ואין כמו הנשים שלנו.ושמישהו יעז לחלוק על דעתי .נכון בנות???
לפי דעתי כל הנשים הישראליות יפות!!! ובלי כל קשר לדוגמניות.אנחנו פשוט עם יפה ואין כמו הנשים שלנו.ושמישהו יעז לחלוק על דעתי .נכון בנות???
B bleeding rose New member 11/6/03 #18 אני שלילית כי.... זה די משעשע, לא? חח סתאאאם....זה ההומור המעות שלי ושל חברי הטובים, אין צורך להיבהל, אנחנו לא נושכים (בדרך כלל)
אני שלילית כי.... זה די משעשע, לא? חח סתאאאם....זה ההומור המעות שלי ושל חברי הטובים, אין צורך להיבהל, אנחנו לא נושכים (בדרך כלל)
H hadar_1 New member 13/6/03 #19 וואי יש ה-מ-ו-ן ויק גלית גוטמן בר רפאלי נועה תשבי מירי בוהדנה קרן מיכאלי איה (משירלי ואיה) דנה פליקר ויש עוד הרבה משום מה לא עולה לי כרגע כלום בראש....
וואי יש ה-מ-ו-ן ויק גלית גוטמן בר רפאלי נועה תשבי מירי בוהדנה קרן מיכאלי איה (משירלי ואיה) דנה פליקר ויש עוד הרבה משום מה לא עולה לי כרגע כלום בראש....