סקר מה הקורנפלקס שאתם אוכלים?
S Super Death New member 2/6/03 #2 כריות הכי טוב. אבל יש עוד כמה כמו עוגי כושי, קינמונים (למרות שזה עושה בחילה), פיצי ומה שיש.
A ApA1800 New member 2/6/03 #4 בהחלט כריות וגם הדבר הזה שנראה כמו צלחת של מרק... אמממממממ לא זוכר תשם... משהו שוקו ואולי באמת שמישהו יחליף תסקר שם למעלה על הבתי ספר?
בהחלט כריות וגם הדבר הזה שנראה כמו צלחת של מרק... אמממממממ לא זוכר תשם... משהו שוקו ואולי באמת שמישהו יחליף תסקר שם למעלה על הבתי ספר?
ז זעם האוגר 2003 New member 2/6/03 #9 נכון, כי הכלב שלי מת אז אני שמח, הוא היה סתם גוויה מסריחה, כשהוא מת הוא הריח יותר טוב!
M master of mustard New member 2/6/03 #3 אממ של תלמה למרות שכבר שנה לא נגעתי בקערת קורנפלקס אבל אני מעדיף דברים יותר טעימים כמו כריות
T Thanos New member 2/6/03 #7 אני אוכל קוקומן כי זה מה שיש בבית, אני הכי אוהב את הצ'יריוס עם הדבורה (ז"א עם דבש) כריות זה לחלשים, זה מלא בשוקולד וזה מביא בחילות.
אני אוכל קוקומן כי זה מה שיש בבית, אני הכי אוהב את הצ'יריוס עם הדבורה (ז"א עם דבש) כריות זה לחלשים, זה מלא בשוקולד וזה מביא בחילות.
A arifell New member 2/6/03 #14 אני בדרך כלל אוכל קורנפלקס של תלמה בתוספת מעט חמאת בוטנים (כשיש) זה טעים. אם יש, אז מדי פעם אני אגוון בברנפלקס, או גרנולה, או כריות... דייסת שיבולת שועל זה טעים, אבל דורש יותר מדי זמן להכין
אני בדרך כלל אוכל קורנפלקס של תלמה בתוספת מעט חמאת בוטנים (כשיש) זה טעים. אם יש, אז מדי פעם אני אגוון בברנפלקס, או גרנולה, או כריות... דייסת שיבולת שועל זה טעים, אבל דורש יותר מדי זמן להכין