סקר

סקר

עד כמה את/אתה חזק/חזקה בכפירה שלך? א-מאמין אבל מומר לתיאבון. ב-מפקפק ולא יכול להגיע לכלל החלטה.(בערך פיפטי פיפטי) ג-נוטה יותר לכפור בתורת משה.(בערך שבעים/שלושים) ד-בטוח כמעט בוודאות בכפירה שלי אבל לעיתים רחוקות מתלבט עדיין.(90%+) ה-בטוח בוודאות גמורה בכפירה שלי ויושן טוב מאד בלילה.(99.999%)

סיטרא

New member
הסקר אינו רלוונטי.

באותה מידה יכלת לסקור כך: א- בין 1-9 בכמה אתם מאמינים שערפד מטה-פיזי בעל כנפיים אולטרה סגולות יצר את העולם? ב- בין 4-8 בכמה אתם מאמינם שאותו ערפד יאכיל אתכם חרא אם לא תמחאו כפיים אגב עמידה על רגל אחת ג"פ ביום? ג- בין 2.6-7.11 בכמה אתם מאמינים שאותו ערפד יבוא בעתיד וינחית אמפי-תאטרון בנוי מאש בפארק הירקון? ד- בין 44.1-99 בכמה אתם מאמינים שאותו ערפד ישן היטב בלילה, ולעיתים רחוקות רק מתלבט עדיין ?

אה ועוד משהו:

האם ידעתם שכנראה מיתוס הערפדות התפתח בעקבות מחלה נדירה אך קיימת בשם "פורפיריה"?

אה, תשובה לסקר:

אני לא מאמין במה שהצעת, אני משוכנע בוודאות מושלמת שזה נכון. אני יודע זאת לחלוטין מכיוון שאני מרגיש שזה כך. וגם מכיוון שהערפד עזר לי פעמים רבות בחיי כשעמדתי בצמתי דרכים קשים. אני לא צוחק, זה רציני מאוד מבחינתי (ואני מאוד מבקש שלא לצחוק על אמונותי). רק תיקון קטן, אני מאמין שהערפד הגדול ישן היטב ביום ולא בלילה.

Kimbal1

New member
ו'

-בטוח בוודאות של 100% בכפירה שלי ישן טוב בלילה וגם נוחר את האינטרנציונל תוך כדי שינה

למעלה