סקר

• פותח הנושא fbla
  • פורסם בתאריך

fbla

New member
סקר

מי להקת הפאור מטאל שאתם הכי אוהבים? Andromeda Angel Dust Angra Avantasia Blind Guardian Children Of Bodom Concerto Moon Demons & Wizards Dio Edguy Evergrey Freedom Call Gamma Ray Hammerfall Helloween Idi Bihotz Ivory Tower Kamelot Lost Horizon Luca Turilli Magnitude 9 Mob Rules Nightwish Norther Onward Over Us Eden Primal Fear Rhapsody Shaman Sinergy Sonata Arctica Stratovarius Symphony X Tad Morose Thoten Vanden Plas Vanishing Point Vintersorg Virgin Steele Yngwie Malmsteen מצטער אם יש משהו שלא הכנסתי. אבל אלו האפשרויות. לדעתי אין על נייטוייש... הם פשוט גדולים.. הזמרת והרקע הגותי עושים את זה.

meiritamir

New member
בוא נתחיל מזה...

שהרבה להקות שהכנסת פה הן לא בדיוק פאוור טהור, או פאוור בכלל. Symphony X הם לא פאוור, הם נאו-קלאסי טהור, בשילוב קל של פרוגרסיב. מלמסטין הוא בעיקרון הממציא של המטאל הנאו-קלאסי - אין לי מושג איך העת לזה שהוא פאוור. בליינד גרדיאן הם לא פאוור, משהו בין דום להבי, פריימל פיר הם יותר בכיוון הבי מטאל... אוואנטסיה זה לא בדיוק פאוור... צ'ילדרן אוף בודום זה ממממממש לא פאוור... המלצה שלי - בדוק את הרשימה קודם... מבין להקות הפאוור שהכנסת: Stratovarius ו Sonata Arctica הן החביבות עליי...שתיהן חריגות, הן לא הפאוור הטיפוסי - שילוב של אלמנטים אחרים מהמוזיקה עושה את זה מיוחד וטוב.

fbla

New member
לא חושב

אני עצמי לקחתי את כל הרשימה מרשימת הפאור של מטאל סטורם. אני חושב שמקימי האתר מבינים בחלוקה לתת סיגנונות טוב ממני או ממך. קישור לאתר: http://www.metalstorm.ee/ נמשיך בסקר

AMORPHIOS

New member
אנג'ל דאסט זה פאואר? התחרפנת?

זה ת'ראש מטאל, מה יש לך?

meiritamir

New member
אתה יודע...

כל מי שיש לו כמה ג'ובות וכמה חברים יכול להקים אתר כזה. האתר הזה לא כל כך מקצועי. אם אתה רוצה אתר עם סיווג מוזיקלי קצת יותר נורמלי: www.allmusic.com שם יודעים לסווג מוזיקה.

Aviad1987

New member
מנל"ש ... שמעתי עכשיו

את הקאבר שסונטה עשו לFADE TO BLACK והוא פשוט מעולה
לדעתי בכל אופן קצת ממהרים יותר אבל זה הסגנון שלהם ניגנו אותו בצורה טובה ביותר השירה גם משו משו
מה חשבתם על החידוש?

AMORPHIOS

New member
לא רע, אבל המקור יותר טוב לדעתי.

הידעת שהשיר נכתב בגלל שגנבו להטפילד את המגבר? מסמך אנושי מזעזע

Aviad1987

New member
בטח שהמקורי יותר טוב

וכן ידעתי את זה
קראתי את זה בפורום מאטליקה לא מזמן חח

מלמשטיין זה לא פאוור...

זה הבי עם השפעות קלאסיות. גם פריימל פיר זה יותר הבי, וסימפוני איקס זה יותר פרוגרסיב, ווינטרסורג זה לא בלאק בכלל?! צ'ילדרן אוף בודום ונורת'ר אולי משלבים פאוור, אבל הסגנון שלהן ממש ממש רחוק מזה (אם כי אני ממש לא יודע איך אפשר להגדיר את הסגנון של צ'ילדרן). ואם נישאר עם מה שהוא כן פאוור, אז גם אני בצד של נייטוויש. רגע, בעצם נייטוויש זה גם לא פאוור "טהור", אלא פאוור גות'י... נו, שיהיה.

AMORPHIOS

New member
תיקון: ניאו קלאסי

ועכשיו הבעיה להסביר מה לעזאזל זה אומר

meiritamir

New member
נאו קלאסי...

זה יענו הקלסיקה מחודשת... משתמשים באלמנטים של המוזיקה הקלאסית במטאל - סולואים ע"פ סולמות, וכו'. למשל הסולו בהתחלה של Damnation Game של Symphony X, דומה מאוד לקטע של שופן.

אין על סונטה ארקטיקה, מבחינתי

אחרי סונטה אני אעדיף את נייטוויש, ואחריהם את רפסודי, אדגאי וסטראטובאריוס.

Aviad1987

New member
בקשר לנייטוויש

יש להם שירים פחות פאווריסטים ויותר גותים..

נכון ../images/Emo4.gif

תמיד התקשתי להגדיר אותם. חלק יגדירו גותיים, חלק יגדירו פאוור, חלק סימפוניק מטאל (
) לדעתי הם פשוט פאוור גותי.

טוב, אני לא מכירה הרבה...

אז אני אדבר רק על המספר המצומצם (מאוד) שאני מכירה: Blind Guardian - הלהקה האהובה עליי. אולי כי זה המטאל הראשון ששמעתי, אבל בכל מקרה אני חושבת שהם להקה מעולה. Gamma Ray - חביב למדי. Sonata Arctica - התחלתי לשמוע רק לא מזמן, ממה ששמעתי עד עכשיו להקה ראויה בהחלט :)

למעלה