סקר!!!!!

• פותח הנושא lilo
  • פורסם בתאריך

lilo

New member
סקר!!!!!

עד איזה גיל עשיתם סטריליזציה לבקבוקים/מוצצים של הקטנטנים?

רות1974

New member
אני מצידי הייתי עושה פעם ב- 3 ימים,

אבל המטפלת עושה כל יום. נעמה בת 4.5 חודשים.

אלון בן 3 חודשים וקצת ואני כל יום

עושה לבקבוקים סטריליזציה, אחרי כל שימוש. ולמוצץ שהוא נופל...

אנחנו הגזמנו

עם אורן עשיתי סטרליזציה אחרי כל ארוחה עד גיל שנה. אני יודעת שזה לא רלוונטי אחרי שהילד מתחיל לזחול ולהכניס כל מיני דברים לפה. דווקא אני ממש לא אמא היסטרית, אבל במשך שנה הבאתי כל יום לפעוטון 3 בקבוקים אחרי סטרליזציה, עם מיים מורתחים מהבית. כל יום לקחתי את הבקבוקים הבייתה. עם עידו, אנחנו עושים סטרליזציה אחרי כל ארוחה (משתדלים), אבל לקוחת מהגן רק פעם בכמה ימים את הבקבוק הבייתה.

טוטי30

New member
5 ח', עדין מסטרלזת אחרי כל שימוש

בקבוקים - אחרי כל שימוש, הולכת לרחיצה ידנית ולמיקרו מוצצים - פעם בכמה ימים - למיקרו, מוצץ שנפל - שטיפה רגילה. ואם אנחנו כבר בעניין הנקיונות אז: בגדים - כיבוס בנפרד עם אבקה לתינוקות בכל כביסה... בגדים חדשים עוברים כביסה ראשונה בטרם יילבשו. גם למבוגרים. חג שמח

סקר סטריליזציה

אני מרתיחה בקבוקים ופטמות כל כמה ימים ושוטפת במים חמים וסבון כל פעם. יעלי בת 8 חודשים.

ענתש

New member
פעמיים בדיוק, המסתי את הסטריליזטור

(בטעות) ובזה זה נגמר...

מתרגשת

New member
אנחנו עשינו כל הזמן עד לפני כמה

ימים. פשוט היינו שמים בקבוקים אחרי האוכל בצד ועושים סטריליזציה כל 3-4 בקבוקים. נמאס לנו מאד מאד... בעיקר לי
קניתי עכשיו כמה אוונטים במקום הבי-פרי המעצבנים, עשיתי להם סטריליזציה ראשונית ואני לא מתכוונת לעשות סטריליזציה יותר. אני חושבת שאסא מתכוון להמשיך לעשות.... כשהוא יכול... אה, וסתיו בת 3.5 חודשים

למעלה