!!! סקר !!! מי השחקן שהכי הייתם רוצים לראות את נטליה משחקת לצידו?
S shirakl New member 4/5/03 #2 לדעתי...../images/Emo13.gif והסקר הזה כבר הופיע כאן בפורום בעבר ואני תמיד עונה את אותה תשובה... סגונדו סרנדס הם שיחקו יחד בהמון סדרות, אבל אף פעם לא כזוג... הגיע הזמן
לדעתי...../images/Emo13.gif והסקר הזה כבר הופיע כאן בפורום בעבר ואני תמיד עונה את אותה תשובה... סגונדו סרנדס הם שיחקו יחד בהמון סדרות, אבל אף פעם לא כזוג... הגיע הזמן
T Tustus New member 4/5/03 #3 אמממ... קצת קשה../images/Emo11.gif נראה לי שיהיה נורא נחמד לראות אותה עם פבלו אצ'ארי חחח... אחרי שהם היו זוג הרבההה זמן יהיה יפה לראות אותם ביחד שוב...חחח
אמממ... קצת קשה../images/Emo11.gif נראה לי שיהיה נורא נחמד לראות אותה עם פבלו אצ'ארי חחח... אחרי שהם היו זוג הרבההה זמן יהיה יפה לראות אותם ביחד שוב...חחח
ק קרלוצה New member 4/5/03 #4 פבלו אצ'ארי../images/Emo9.gif כמה שזה בלתי אפשרי אני מתה לראות אותם משחקים זה לצד זו!! מתוך סקרנות ואני חושבת שהם מאוד יכולים להתאים בטלנובלה
פבלו אצ'ארי../images/Emo9.gif כמה שזה בלתי אפשרי אני מתה לראות אותם משחקים זה לצד זו!! מתוך סקרנות ואני חושבת שהם מאוד יכולים להתאים בטלנובלה
L love amor New member 5/5/03 #6 אממממ.....יו גרנט חחח אבל הם לא יבינו אחד את השני..... אז פקונדו ארנה!