סקר.....

MEIMIS

New member
סקר.....

מהו סוג המוזיקה המועדף עליכם לשמוע בפאבים שקטים.

Crazy_Bitch

New member
סקר מחתרתי הא?

טוב שיהיה.. ג'אז דיויד גריי פינק פלויד מה שיש בתכלס..

MEIMIS

New member
הו אישה כלבבי.

פינקפלוייד תמיד מתאים קינג קרימסון ג'אז ברור - אבל ג'אז ג'אז לא "ג'אז מודרני" רדיוהד גם חמוד חוץ מזה הייתי מוסיף גם ישראלי קצת משינה מאיר אריאל יזהר אשדות וחוץ מזה מה שבא ברוך הבא כולם יסכימו איתי שטראנס לא בא בחשבו בפאבים...... אחח פינקפלוייד אני עכשיו שומע את wish you where here...

cloclo

New member
נו, תפתיעו אותי. ../images/Emo98.gif

כשאתם אומרים "ג'אז" למה אתם מתכוונים? ומה זה "ג'אז ג'אז לא 'ג'אז מודרני'"? למען האמת קצת קשה לי לדמיין כל סוג של ג'אז משולב עם משינה ורדיוהד...
שני צדדים להעדפות שלי: אם כבר מדברים על ג'אז אז בשבילי מתאים: Charles Mingus - Black Saint & the Sinner Lady ו- Mingus Mingus Mingus Mingus Mingus. Parlan & Shepp - Goin' Home Eric Dolphy - כל ההקלטות בפרסטיג' ואם ווקאלי אז רק Mal Waldron & Jeanne Lee - After Hours ובנימה אחרת לגמרי - כל מה שמשמיעים ברדיו אקספלויטיקה, תחנת CineGroovin' - תנסו את זה, זה יעשה לכם טוב.

screwdelulu

New member
דעתי בעניין

כל מוזיקה שלא מפריעה לנוכחים בפאב לדבר - היא בסדר מצידי. ג'אז לדעתי היא מוזיקת רקע מצויינת בפאבים. אני יכול לדבר שעות על מה בדיוק אני מעדיף - אבל זה פורום אלכוהול ויין ולא פורום מוזיקה, לכן אני אתן דוגמאות לקטעים מתאימים (לדעתי): Mike Stern - Mood Swings Seal - Kiss From A Rose Paul Simon - Still Crazy After All These Years וכמובן, יוני רכטר באלבומו המצויין פלוס "התכוונות".
שבת שלום

המממ....

אם ג'ז אז משהו עם גוון לטיני קצת - יש לי סימפטיה לצ'יק קוריאה. אני גם תמיד שמח לשמוע "ג'ז קלאסי" - קולטריין ופסנתרן ואני מסודר
אבל לא רק ג'ז - ג'ז מתאים בימים מסוימים, במקומות מסוימים. ישראלית/רוק - שילוב של מוניקה-סקס מלווה ב Pearl Jam תמיד מבורך. אלקטרונית - זה לא בדיוק אמביאנט, זה לא בדיוק צ'ילאאוט - מי שמכיר את סדרת Back To Mine (או הדיסק השני של Aqua Bassino) יבין *בדיוק* למה אני מתכוון. ומי שלא שירוץ מיד לחנויות ויקנה לפחות 2 דיסקים (לא משנה איזה) מ Back To Mine ויודה לי כל החיים שלו.
ובימים אחרים (אני יודע, קיצוניות
) - Drum and base ו big beat עד אור הבוקר - תחברו אותי לChemical Brothers, FatBoy Slim, Underworld, Prodigy ותסובבו אותי עם Higher State of Consiousness של Wink. דבר שמעצבן אותי בפאבים - האוס. האוס שומעים במסיבות. מי צריך בס מונוטוני ככששותים גינס?

Crazy_Bitch

New member
כשאני אומרת ג'אז אני מתכוונת...

jazz standart hebie hancock chik corea charlie parker primus sitter גם ג'אז לטיני אני אוהבת... אבל אצלי זה פשוט- כל מה שהוא לא מזרחי או פופ דביק מתקבל..

MEIMIS

New member
כולם פה חובבי ג'אז?! ../images/Emo99.gif

יש בחדרה פאב ג'אז שנקרא איבגיס.. אחלה מקום לשבת לדעתי גם רוק כזה כמו סקורפיונס מתאים בפאבים מתאים גם אריק קלפטון קצת מוזיקת קאנטרי... :)

סניפטר

New member
ומה איתי

אני שומע הכל אבל ממש הכל חוץ משירי בכי סטייל אבי ביטר וחבריו . מה שכן כשאני שותה אירי וסקוטי אז כמובן שיש העדפה לאיזה חמד חלילים . לגבי הג'ז - אני מאוד נהנה לשמוע אבל לא זוכר את רוב רובם של הלהקות. בכל מקרה אתם נהנים בפסח ? אתמול הייתה התוכנית של גידי גוב ושם הוא אכל אוכל ברזילאי שכלל אסאדו מרשים . דבר שהדליק לי את הפיוז לאיזה קאיפריניה טובה וממש במקרה היו לי לימונים מהממים בבית .

למעלה