סקר...

כרמל 1

New member
סקר...

מה הקטע האהוב עלייך ביותר בסאות'פארק (עונות 1 -7)?? בבקשה שכולם יענו.. - שלי: קשה... כולם.... אחד: בפרק ASSPEN כשביקשו מאייק (וקראו לו מייק) לגלוש אחרי שלימדו אותו והוא לא הצליח...

כרמל 1

New member
האהוב ביותר = המצחיק ביותר..

חייב עוד אחד..: בפרק CANCELLED כשקרטמן הפליץ בפעם האחרונה.. בפרק TERRANCE & GARNFUNKLE כשפיליפ\ס אמר שבדיחות עם נודים כבר לא מצחיקות ואז הפליץ וצחק.. וגם כשקרטמן אמר לפיליפס שהוא יגרום לו לאכול את הוריו.. בפרק MR HANKEY THE CHRISTMAS POO כשמר מקיי קרא לקייל: "OH... OH YOU SICK LITTLE MONKEY..." ועוד שלא יצא לי לחשוב עליהם עכשיו..

הפרק של שר הטבעות

613 אם אני זוכר נכון פרק אדיר ראיתי אותו 6 או 7 פעמים וזה לא הפסיק להצחיק אותי

תותי5

New member
אין אחד

אממ...אהבתי את הפרק ששלחו את קרטמן למחנה שמנים "im not fat im big boned, you said that mom!" "than no, sweety youre just fat...." "screw it" או הקטע עם מר גריסון "eric, how would you like to see the יועץ בית ספר" (שכחתי איך כותבים באנגלית) "how would you like to suck my balls?" או הקטע שהיה היום, עם המשפחה של הנקי (אישתו השיכורה והילד המוגבל שלהם) יש יותר מצחיקים אבל לא עולה לי

תותי5

New member
אין אחד

אממ...אהבתי את הפרק ששלחו את קרטמן למחנה שמנים "im not fat im big boned, you said that mom!" "than no, sweety youre just fat...." "screw it" או הקטע עם מר גריסון "eric, how would you like to see the יועץ בית ספר" (שכחתי איך כותבים באנגלית) "how would you like to suck my balls?" או הקטע שהיה היום, עם המשפחה של הנקי :אישתו השיכורה("רואים שזה סיליקון!") והילד המוגבל שלהם יש יותר מצחיקים אבל לא עולה לי

למעלה