סקר :

ערפדי

New member
סקר :

באיזו מדינה יש את הבנות הכי כוסיות כוסיות והכי נותנות
אני אומר - ישראל , אחרי מה שהלך אתמול בג'י ספוט , ילדות בנות 3 בלי חולצות
עכשיו תורך ....

Pidimenopolis

New member
לא היה ברור שזה ארה"ב?!?!

אחרי כיתה י', קשה למצוא כאן בתולות ממה שהבנתי. אבל מצד שני, זאת בטת נבואה שמגשימה את עצמה. מצד שלישי, למי אכפת. אם בכיתה ו' כבר מסבירים לילדים על איידס ושאר עניינים...מה זה אומר על החברה? נו טוב.

sivani

New member
../images/Emo46.gif ../images/Emo46.gif ../images/Emo46.gif

עכשיו עצבנת אותי! מה השטויות האלה?! מילא כוסיות,אבל נותנות? ערפדי,אני יודעת מי אתה,לא זוכרת מה השם שלך, אבל תירגע. את השוביניסטיות שלך תשמור לעצמך,ובטח שאל תחלוק אותה איתי,כי אני הבנאדם האחרון שרוצה לשמוע את זה. נותנות? מז"א? מה אתה חושב,שבנות זה רק זיון? זה חפץ? אז זהו,שאתה טועה. אני באמת מקווה שאין לך חברה,כי אם יש לך-אני מרחמת עליה. אני מקווה שיתיחסו אליך כמו חפץ או כמו סיפוק מיני,ואז תבין מה ההרגשה.

coconut56

New member
חחחח...הזכיר לי בדיחה

כMה בנות צריך כדי לתקן Mנורה? Mה הם בכלל Mתקנות Mנורה, שיילכו לMטבח בדיחת קרש ששMעתי

EmGee

New member
איך אתה הורס בדיחות?

כמה כסף עולה להחליף מנורה במטבח? 0, שהפוסטמה תשטוף כלים בחושך

EmGee

New member
זה אולי ישמע מוזר קצת אבל

התייחסו אלי כבר ככה ותאמת זה לא ממש מפריע לי

מה זה פדופיליה?

ילדות בנות 3 בלי חולצה זה מה שעושה לך את זה? חולני. מה נסגר עם כל האנשים שבימים האחרונים ממש מציפים את הפורום בהודעות "אינטלקטואליות"? מה? אין חיים בחופש?

EmGee

New member
חן תראה

אני אישית מאשים את היחצנים בזה שיש שם ילדות בנות 3.... ובקשר לסקר, סקנדינביות, אין עליהן.

Odish16

New member
הא! חוצפה!

האאממ האממ..אני סקנדינבית:) טוף..להגיד לכם משו..? כל זה בולשיט אחד גדול..מי שנותנת נותנת..מי שכוסית כוסית..בכל מקום יש נותנות וכוסיות..אבל לא תמיד זה הולך יחד P: ו..מה מיוחד בסקנדינביות...? בלונדיניות עם עיניים כחולות עושה אותן למיוחדות..? או..נותנות? כוסיות? וואטאבר..

למעלה