סקר!

Prongs

New member
סקר!

מי הדמות האהובה עליכם בספרי HP? מי היא החיה האהובה עליכם בפרי HP? וזהו בעצם. Prongs נ.ב הדמות האהובה עלי זה פרד וג`ורג` (שהם בן אדם אחד) (אם אפשר לקרוא לזה בן אדם....) והחיה זה כמובן בלי שום ספק שבעולם.........PIG! אלה מי?

yearak

New member
גם אני

הכי אוהבת את פרד וג`ורג` בתחום החיות זה צמוד בין errol, hermes, pig למען האמת, יש לי תוכים (אוקיי, לאחותי) שקראתי להם על שם errol ו - hermes . נכון שלא שומעים על הרמס הרבה אבל יש לו שם מגניב

sarah

New member
בלאס אנדד סקרוטס!!!

סתאאם אני חושבת שהניפלרס מתוקים

Mixus

New member
אני עד היום לא הבנתי...

מה זאת החיה הזאת... ואני גם אוהב את הניפלרס או איך שקוראים להם...

yearak

New member
איזה חיה?

בלאסט אנדד סקרוטס? שילוב בין שני זני עקרבים או משהו כזה...

Prongs

New member
אז זהו שלא...

בלאסט אנדד סקרואטס: ייצור שנראה כמו שרימפס רק שמהראש ומטה יש לו שיריון ירקרק. לאיבר האחורי (תחת) יש לי מין מערכת כזאת שעושה פיצוצ לשם 2 דברים תקיפה/הגנה ותזוזה. זה כמו איש שמן על סקייטבורד שמפליץ ועף קדימה..... לזכר יש קוצים ארסיים על הגב ולנקבה יש משהו כמו הדברים האלה שיש לתמנון על הזרועות ולבובות שתולים על חלון של מכונית רק שהסקרואט משתמשת בהם בכדי למצוץ דם. יצורים חביבים מאוד.... Prongs

Prongs

New member
נ.ב

כשהם קטנים הם בגודל של שרימפס גדול אבל כשהם גדלים הם יכולים להגיע לגודל של פיל הודי ממין נקבה Prongs

yearak

New member
הוא לא שאל איך הם נראים...

הוא שאל מה הם... איזה סוג של חיה הם... והם שילוב בין שני סוגי עקרבים את מה שכתבת הוא יכול היה להבין לבד מהספר - הרי הוא אמר שהוא הכי אוהב את הניפלרס אז הוא יודע איך הסקוטס נראים

Prongs

New member
הרבה אנשים

קראו את הספר ולא יודעים איך הם נראים Prongs

אני דווקא לא...

הכי אוהב את הינשופים של הוויזלים. בדמות, אני מתלבט בין פרד/ג`ורג` (ביחד), להאגריד, דמבלדור, וכמובן, הארי עצמו. בקטגוריית החיה אני מעדיף את פדפוט (אנימאגוס גם נחשב חיה!), באקביק, והגריפינד (חצי אריה חצי נשר אם אני לא טועה) של בית גריפינדור (איך לא?!?).

Hermione G

New member
דמבלדור

בלי שום ספק - דמבלדור הוא הדמות האהובה עלי... זו היתה הרמיוני בהתחלה - אח``כ החלטתי שסיריוס פי אלף עליה אבל עכשיו אני חולה על דמבלדור!!! הוא כל כך חכם וטוב לב והוא גם מצחיק!!! אני אוהבת את הבדיחות שלו... :) החיה האהובה עליי היא.... אר.. אין שם חיה שאני ממש אוהבת...

פרד וויזלי

את ג`ורג` אני פחות אוהבת. גם אוליבר בסדר. החיה היא, אהם, אין חיה בעצם. אני אבל אוהבת את הדוויג ואת פנג. תמר דינור

Lady_Voldemort

New member
טום רידל

הוא הדמות האהובה עלי מהארי פוטר וחיה-נדמה לי שהדוויג

Hermione

New member
הרמיוני כאילו דהההה

אתם עוד לא שמתם לב עדיין, אבל הרמיוני היא הדמות הכי הכי הכי מעולה בספרים. היא כליה, היא חמודה, היא מגניבה ואני אוהבת אותה!!!!!! והפרס בקטגוריית החייה האהובה הולך ל... טוב, אני מתלבטת... יש לי שתי חיות אהובות- פוקס והבסיליסק (הוא גם נחשב חיה, לא? והוא מגניב...)

Prongs

New member
זה

כמו כלי (שאקל) אבל בנקבה.... רק שאמורים להגיד כלה Prongs

Panther

New member
גם כן מילה

עוד מילה שבנות העתיקו מבנים כדי להיות מאגניבות. מזה כלי? מישהו עם כלי... וכלה? מישהי שיש לה כלי? לא נראה לי.

Hermione

New member
לא לא לא

לא הבנתם את כוונתי. כתבתי ``כליה`` במקום ``כלה`` כי זוהי מילה חשובה ביותר שאני המצאתי (טוב, אז לא אני, אבל לא משנה) בכל מקרה, מבטאים את זה כמו כליה- האיבר (זה שמוכרים בשוק השחור... פחחח) וזה יענו מישהי שיש לה כליה(טוב זה מפגר, אני מודה. אבל הבנתם למה התכוונתי נכון?)

טיפ-טיפ

New member
סיריוס בלק

אני גם אוהבת את פרד וג`ורג`. אבל יותר אהבתי את הדמות של סיריוס בלק, דמות שפשוט על הכפייאק! והחיה שאני הכי אהבתי הכי ללא ספק הדוויג!! החיה המובילה בספרי הארי פוטר!!

למעלה