סקר!!!!!!

ד י י ז י

New member
לא משהו רציני..

בטח תהיה איזה פאנץ' ליין שבאפי תגיד, או ערפד רנדומלי. (אני פשוט אוהבת את המילה הזאת!
)

מישהו העלה פה רעיון

שהסיום של התכנית יהיה באיזה בית ספר תיכון שישחזר את הקטע שבאפי פגשה את הצופה הראשון שלה, עם איזה קוטלת חדשה שיושבת לה בכניסה לבי"ס תיכון עם סוכריה על מקל ומישהו בא ואומר לה משהו דרמטי כזה..

ANGEL N

New member
אני חושב...

שזה לא יהיה משהוא מהקאסט בכלל. סתם בן אדם שיגיד איזה משהוא יומיומי בשבילו ועם הרבה משמעות לנו. או שנראה איזה ערפד שותה בן אדם ואומר בסוף "יאמי"...

היה לי עוד רעיון../images/Emo58.gif 6

שיהיה ממש מגניב, שבסוף הפרק הם כולם בקבוצה יעמדו וישירו where do we go from here? אבל יותר שמח ועם מילים שיתאימו למצב, זה יכול להיות ממש מצחיק! ויפה ומרגש! :) מוזיקה עושה לי אתזה...

לiלה

New member
הצעות....

א- (כמו שכבר הציעו) דרלה ב- באפי (כי ככה, כי היא באפי). ג- ג'יילס (במקרה ובו באפי תמות.

ANGEL N

New member
../images/Emo58.gif"אנג'ל" עונה 3 עד פרק 9...

ספויילר עד הפרק התשיעי בעונה השלישית של "אנג'ל". טוב דרלה זה קצת בעיה, היא כבר מתה. וממש לא נראה לי, להחזיר אותה לחיים. כמה פעמים כבר אפשר להחזיר אותה לחיים. דרך אגב היא ובאפי עושות תחרות מי מתה יותר!!! שתיהן כבר מתו פעמיים (יותר נכון דרלה מתה 3 פעמים כשהיא הפכה לערפד, כשאנג'ל הרג אותה,וכשהיא הרגה את עמצה כדי להציל את התינוק).

ספאפית

New member
ליתר דיוק...../images/Emo58.gifאנג'ל עד 3X09

היא מתה 4 פעמים: כשהיא הפכה לערפד, כשאנג'ל הרג אותה, כשדרוסילה עירפדה אותה בפעם השנייה, וכשהיא הרגה את עצמה כדי להציל את התינוק.

למעלה