סקר!

CaerBannog

New member
סקר!

באיזה הופעה של פינק פלויד הכי הייתם רוצים להיות? יענו תקופה אני חושב שהייתי הולך על ההופעות בתקופה של פומפיי, הכי פסכדלי, הכי מרתק...

meandmeandme

New member
הו.... קשה להחליט

פומפיי היא בהחלט תקופה ענקית של פינק פלויד, שיא היצרתיות וההתפתחות, שיא שיתוף הפעולה, ורגע לפני ההצלחה הגדולה. אבל אני לא חשוב שהייתי יכול להיות בהופעה כשאני יודע שאין סיכוי שינגנו אנימלס. אנימלס בשבילי זה דיסק שפשוט זה חלום שלי לראות אותו בהופעה, יש לי רק קטעונים קטנים מהופעות אבל חוץ מזה אין לי אף שיר בשלמתו. הסיבוב הופעות של אנימלס (In The Flesh) היה סיבוב ההופעות הכי קשה שעבר על פינק פלויד, הם הפסידו מיליונים ויצאו מותשים לחלוטין. לדעתי זה אחת הסיבות שאין הרבה שרידים ממנו. אם הייתי יכול להיות בהופעה הייתי בוחר להיות בהופעה של אנימלס, נראה לי בעיקר בגלל הנדירות שבזה.

meandmeandme

New member
כן נראה לי שיש לי את זה

אזה שלושים שניות מהסוף של הבית הראשון ואז סולו של גילמור?

מורנא007

New member
שנת 67 או 68

לראות את בארט מופיע, מצד שני האופציה של פומפיי [כאילו שהיא קיימת] קורצת. שינגנו את סדר את הביקורת של לב השמש.

נימרודל

New member
אה...

אני לא יודעת בגלל שאני לא מבינה כל כך בהם. אני אפילו לא ממש מזהה אותם. באסה. איזה אתרים שווים יש כדי שאני אוכל להכיר יותר? מכירים משהו?
הבלה שכמותי... אוף.....

CaerBannog

New member
מה?

סה"כ שאלתי באיזה הופעה של פינק פלויד היית רוצה להיות, עם יש לך ידע על סיבובים וכאלה אז באיזה היית רוצה להיות, ועם לא אז פשוט איזה חומר היית רוצה לראות בהופעה? לא הבנתי איך התגוב שלך מתקשרת לזה

למעלה