סקר...

ssj5 Trunks

New member
סקר...

מה היה הדבר שהכי הצחיק אתכם בתולדות דרגונבול? קטעים, אמירות וכ'ו

Goggle Girl

New member
בוא ניראה...

מדרגון בול זי, בסרט 6, כשגוקו ווג'יטה עפים לקראת כולם אחרי הקרב... ומתרסקים ^^ בדרגון בול GT, כששני הבחורים המסכנים ההם ניסו להתחיל עם ברה, ווג'יטה הרס להם את האוטו ^^

Light woman

New member
אוי תמיד חשבתי שדבר כזה יקרה למי

שיתחיל עם נסיכת הסאייאנים! איזה פרק? אני רוצה לראות!!!!

Brolly

New member
LOL

בג'י טי כשהקאיושין מבקש מגוקו שיראה לו את התחת LOL

Goggle Girl

New member
XD אוי, כן.

זה היה כל כך מצחיק. הוא כזה בשיא הרצינות -"אתה רוצה להתחזק?" -"כן!" -"בטוח? זה יהיה אימון מפכרך מאוד." -"מאה אחוז!" -"אז כל מה שאתה צריך זה... להראות לי את התחת שלך"

Goggle Girl

New member
חס וחסיסה

הוא פשוט היה צריך למשוך לגוקו את הזנב מהתחת (עכשיו כולנו יודעים למה זה חום)

Brolly

New member
והנה עוד אחד...

גוקו, טראנקס ופאן מדברים בחללית אחרי שהם ניצחו את בבי בכוכב הריפוי הזה, אבל הם לא הרגו אותו, הוא ברח...... ככה זה מתחיל טראנקס- פאן, את לא חושבת שזה מוזר שבבי לא ניסה להתקיף אותנו שוב פעם? פאן- כן, זה די מוזר, סבא, מה אתה חושב? גוקו- אני חושב שאני רעב *טראנקס ופאן נופלים על הרצפה מהלם* טראנקס- גוקו, מה אתה באמת חושב על זה? גוקו- לעזאזל, אני ממש רעב *טראנקס ופאן שוב פעם נופלים על הרצפה* אה כן, וגם גירו, שאני אישית לא סובל אותו(סתם ככה, בלי סיבה...)

thorondor

New member
כל קטע עם מר. שטן קורע מצחוק.

אבל בסאגת משחקי סל יש את הקטע שהתלמידים של מר. שטן רוצים להלחם בסל. ואז הבלונדיני הזה נכנס לזירה ומנסה לעשות התקפה. ובזמן ההתקפה הוא צועק את השם של המתקפה (beautiful flying rose attack) וכשהוא אומר את המילה "attack" הוא אומר את זה בצורה הכי מצחיקה שאפשר (כאילו הוא ילדה קטנה וקופצנית)

Prophet

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo129.gif

באחד הפרקים הראשונים של סגת אליפות העולם יש מופע בובות של הקרב נגד סל. יש שם את מר. סטן בתור בובה ואת סל וגוקו וכל החבורה. כל החבורה מפסידה לסל ואז מר. סטן (הבובה) בא לשם ו"מפיל" את סל. זה קטע מצחיק מאוד. משהו בסביבות פרק 196 אם לא זה.

למעלה