סקר

כוכבה2002

New member
סקר

איזה שיר הכי לא יפה שישראל שלחה לארוויזיון? אתם גם יכולים לדרג את השירים הלא יפים. ואיזה שירים היו הכי יפים שישראל שלחה לארוויזיון? גם את זה תדרגו...

avinor

New member
צודק!!!-"שמח" היה השיר הכי מיותר

ודוחה ששלחה ישראל לאירוויזיון.

DAN1EL

New member
לסקר

לא אהבתי את השירים "אמור שלום", "אי שם", "לייט אה קנדל" ועוד כמה. הכי אהבתי את "יום הולדת" מ-99 ולדעתי הוא היא צריך לזכות. בקשר של השנה...נראה לי שאם היינו במצב פוליטי יותר טוב הוא היה זוכה. לא כי הוא טוב (כי הוא לא ממש) אלא כי פשוט יש לו נוסחה מנצחת באירוויזיון, אבל לא יודע... ובקשר לכל אלה שחושבים שנקבל נקודות מהיוונים בגלל ה"סגאפו", אז תתפללו שבכלל ישימו לב למילה הזאת, היא נאמרת בשיר מאוד מהר, לא מבינים כלום וגם ליאור לא אומר אותה נכון.

כל אחד וטעמו אך...

השיר LIGHT A CANDLE היה מאוד מוצלח רק ביצועו לא שיקף את המיטב של השיר . אבל כמו שאמרתי כל אחד ודעתו.

כוכבה2002

New member
כל השירים

של שנות ה-70/80 היו יפים, אבל הכי הכי יפים זה ללא כל ספק "הללויה" ן"חי" שירים יפים וחזקים... השירים הכי מכוערים ללא כל ספק "שמח" שביישו אותנו מאוד בארוויזיון והשיר של טל סונדק...

chany

New member
אז ככה.

אהבתי את אי שם. אמור שלום. נתתי לך חיי.חי הורה. הלילה. אבניבי. הלויה חי.הורה. כאן. בן אדם, נדליק נר. את מה שלא אהבתי בכלל. שמייח, שאר השירים סבירים.

Eurogirl

New member
את רוב השירים שלנו אהבתי

אולי מלבד שרה´לה שרון וכוורת. השאר היו מצוינים, רק לקראת שנות ה-2000 התחלנו להתדרדר.

Noamush

New member
לא אהבתי את יבוא יום, שיר הבטלנים

שרה ברחובות, שירו, שמח ואין דבר. כל השאר די אהבתי.

Raami

New member
אין דבר

"אין דבר" הכי לא אהבתי, ואחריו את "יבוא יום". את "שמייח" אהבתי בגרסה המקורית ושנאתי את הביצוע האיום בתחרות עצמה.

איליה.

New member
השיר היחיד שאני לא אוהב

הוא "את ואני". "שמח" הוא שיר נחמד, אבל הביצוע היה מחפיר, ועדיף היה שלא היינו משתתפים בכלל מאשר להשתתף בתחרות עם הלהקונת הזאת.

amitooshacham

New member
תשובות

מוזר שאף אחד פה לא הזכיר את "דיווה" כשיר האהוב עליו. אני אישית אהבתי את השיר מאוד. השירים הגרועים ביותר - טל סונדק ושמח.

chany

New member
עמיתוש ממוש. בוודאי שדיוה.

זה אחד השירים החזקים ביותר שהיו לנו. איזה בושה. לא הכנסתי את דנה חברתי לרשימה שלי. אתה צודק.

נתן, תסלח לי. בבקשה תסלח לי !

פשוא ט שנאתי את "דרך המלך". משעמם ומרדים, ןמגעיל. "יבוא יום" היה איום ! בזה נראה לי שאני נפרד ממכם חברי לפורום, נתן יצנזר אותי מהיום והלאה (וזה מבלי להזכיר את תמיכתי בשפה האנגלית באירוויזיון!).

דודו122

New member
אני הכי אהבתי את:

אמן, לייט אה קנדל, ו- כאן הכי שנאתי את שמייח ( כמובן) איך "יבוא יום" יצא לארוויזיון ו"הלוואי" בכלל יצא מקום אחרון??????????

למעלה