סקר!!!

Psycho MC

New member
סקר!!!

את מי כדאי להעיף מבמת הראפ (העכשווית), כלומר מי הראפר שהורס את הראפ? דעתי - נלי, כי הוא סתם עושה ראפ (מצטער שאני קורא ל**** הזה ככה) בלי מסר בכלל, והוא סתם אומר את המילים היפות והמתחרזות, ובגלל שהוא מפורסם עכשיו, כולם (כל מי שלא מבין בראפ בכלל כולל) שומעים אותו וחושבים שזה הראפ ה"אמיתי"... נלי... בעעעעעע...

ראםJarasMan

New member
נראה לי נלי דווקא עומד לתפוס כיוון

ולהפתיע את כולם כי בהתחלה כל השירים שלו היו בדיוק אותו דבר, ועכשיו הוא הוציא שיר אחד שונה (השיר עם קלי), כל השירים שלו אותו דבר, אבל יש להם סיגנון מיוחד שרק לו יש, לא שאני אוהב את זה- זה מקרב הרבה אנשים להיפ-הופ. צריך להעיף את די אם אקס, לא שהוא גרוע, אבל הוא מיצה את עצמו, נמאס- יאלה שיעוף כבר.

Psycho MC

New member
האמת גם לי נראה שדי אמ אקס

מיצה את עצמו... אבל הוא טוב במה שהוא עושה!!! הוא כנראה פרש, אבל הוא פתח ביף עם ג´ה רול ו-Murder INC אז כנראה שיישאר עוד קצת... טיפ-טיפה...

Grand Master G

New member
רגע, לא הבנתי...

זה לא בסדר, להגיד את המילים היפות והמתחרזות? כנראה שאני לא כזה מבין גדול בראפ, כמו חלק מעמיתיי המלומדים בפורום. ואני חשבתי שחריזה זה חלק חשוב במוזיקה... מה שבאמת עצוב, זה כשנלי שר בלי מסר, זה כואב לכם באוזן, אבל כשסאב והצל שרים על איך הם כלכך גדולים, ואיך ש-"המילים מתגלגלות על הלשון" שלהם, אז זה נשמע לכם כמו הדבר הכי טוב בראפ... לא לכל שיר צריך להיות מסר עמוק. ולפני שתתחילו לקלל אותי - שיהיה ברור שאני חולה על סאב והצל, הם פשוט היו הדוגמה הראשונה שעלתה לי לראש.

Psycho MC

New member
אם אתה רוצה להתייחס אלי ספציפית אז

אמרתי את זה שיש לו חריזה טובה ומראפרפ אחלה אבל אין לו מסר... ואת זה אני רוצה להדגיש... אין לו מסר במילים שלו!!! ולא אמרתי שאני מת על סאב & הצל בגלל שהם מראפרפים כל כך יפה אבל להם יש מסר בכמה שירים לפחות... וגם אני חולה על סאב & הצל... אתה מוזמן להצטרף לשרשור עליהם ועל ההתמסחרות המוגזמת שלהם...

Psycho MC

New member
האמת...

ג´ה רול נמצא אצלי במקום השני ב"רשימת הראפרים הגרועים"...

omritoto

New member
לדעתי פאפ דאדי

כי הוא טמבל שעושה שם רע לכל הראפ קודם כל הוא אחד מהאחראים למריבה בין המזרח למערב שנית הוא ממוסחר אחולשרמוטה ומדבר רק שטויות בשירים שלו! שלישית, הוא עבריין דפוק שמוציא אקדח כדי להתפרסם ובקיצור צריל להשמיד אותו ואת כול הBAD BOYZ Badboy killa!

Psycho MC

New member
חלאס להיות טופאק

ברצינות...

FishBone

New member
Snoop Dogg

הבנאדם פשוט נמאס בחיים שלו לא היה לו מסר ויש לו אוצר מילים של 7 מילים שהוא חוזר עליהן כול שיר די נמאס תתפטרררר

Big 7

New member
דווקא השירים הישנים שלו טובים

אבל החדשים ממש גרועים....אני אומר פאפ דאדי ביי ביי לנלי עוד אהבתי קצת מהיצירות אבל פאפ דאדי ממש מעצבן

למעלה