סקר!

סקר!

טוב אנשים, הנה רעיון לשרשור: מהם השמות הנפוצים ביותר בשכבה שלכם? אצלי השמות הנפוצים ביותר הם: ג´ניפר, מישל וקלי (איך לא??) ולבנים מייקל דייויד וג´וש... אני אישית אוהבת את השמות הצרפתיים, אני חושבת שהשם קלוד (לגברים כמובן, כאילווו דהההה) הוא סקסי לאללה... מרבית הגברברים העונים לשם קלוד הם דפנטלי יאמי... ולא להיבהל, אני לא חדשה אני Lady J Mathers לשעבר!

FriendlyFriend

New member
אמממ.......

אצלי זה חייב להיות Cory (או באיות שונה Kori) Michelle (יש רק שתיים נראה לי...או שלוש...) אממ....וזהו.

אצלנו זה...

מיכליס, דימיטריס ויאניס לבנים... וקריסטינה,פוטיני ודימיטרה לבנות.. יש לי אחת בכתה עם שם בלתי נשכח - אלקיסיטיס... לי קוראים פה אומירוס...במקום עומר...

וואי אני לא ממש זוכרת...

(רצה להביא את הספר מחזור) אצלנו לא היה ממש שם נפוץ, אחרי הכל זה בית ספר בינלאומי אז השמות הם מכל מיני מקומות אבל נראה לי שהשמות היותר נפוצים היו שרלוט, ג´ולייט, וויליאם ודייויד

FriendlyFriend

New member
חחחחחחחחחח

לי הייתה פעם שקראו לה jennifer lee אז כולם קראו לה j.lee חחחח אבל השם של זאתי מהכיתה שלך כבר לגמרי

orly 15

New member
ג´ניפר לופז זה שם נפוץ

ג´ניפר זה שם מאוד שכיח (מילה מופצצת) בארה"ב. לופז זה שם משפחה דרום אמריקאי, יש הרבה לופזים. אז ברור שיהיה לא מעט ג´ניפר לופז! ותודו שזה שם יפה!

orly 15

New member
שמות ישראלים פופולרים:

דנה, דן, דני, דניאל. שירה, שירן, שיר. לירן, לירון. נטע, מור, מיכל.......

EROTOMANIA

New member
.....

corey, john, josh, dave/daiv sarah, caitlyn (some girls actually spell it that way..), molly, amanda.... brittany/britney.. too many girls with the same name.

למעלה