סקר...

DUDE5

New member
סקר...

אדיוטי אולי אבל... משעמם לי.. איזה אלבומים יותר עושים לכם את זה- אלבומי קונספט (למשל החומה או כל אלבום אחר כמעט של פינק פלויד) שלפעמים כשמפרידים מהם את השירים אחד לאחד הם נראים עלובים למדי אך היצירה כשלעצמה היא מדהימה, או אלבומים רגילים המורכבים מאוסף של שירים מעולים שקובצו יחד (למשל האלבום הלבן של הביטלס, או כמעט כל אלבום אחר של הביטלס) אך האלבום עצמו חסר כל רצף והגיון????

hells bells

New member
כשהמוסיקה טובה אז זה ממש לא-

משנה לי. ולסיום חידה. ראיתם פעם אריה עם כנפיים? מחר אתם תראו חחחחחההההההההה......

אממממ, ת´אמת?

אני ממש לא אוהבת אלבומי קונספט..... מוזיקה זה.....מוזיקה! בלי כל מיני בלבולי שכל! אני לא מחפשת "יצירה", אני מחפשת שיר! זו גם אחת הסיבות שאני לא סובלת את פינק פלויד. אני שומעת מוזיקה טובה- אבל פשוטה. לא מחפשת דברים מורכבים מידיי.....

באותו טיעון אפשר להגיד למה מישהו

אוהב את בריטני. וממתי אלבומי קונספט הם בלבולי שכל? זה אלבומים שצורכים יותר מחשבה מכל מה שלד זפלין עשו אי פעם. גם מבחינה מוזיקלית וגם מבחינה לירית. (אני כותב את זה בזמן שאני שומע את דוגס)

יש הרבה דברים להגיד בזכות

הפשטות במוסיקה, אני לא חושב שלד זפלין הם אלה שיכולים לטעון את הטיעון הזה. לזפלין יש קטעים מאוד מאוד מורכבים, כאלה שגובלים בפרוג, אם לא פרוג ממש, יש להם גם נטיה ליצור שירי רוק מכוסחים, יותר פשוט וכמה בלאדות לא מורכבות מידיי, אבל ככלל, לד זפלין היא אחת הלהקות הכי מורכבות שאני מכיר. עכשיו שאני חושב על חלק ניכר מהקסם של זפלין זה היכולת לשלב את הפשטות הבלוזית, שאני מזהה בעיקר עם פייג´, והלחנים המורכבים שבעיני שיכיים יותר ל ג´.פ. ג´ונס

לא מסכים

לד זפלין עשו הרבה, אבל פרוג, הם לא עשו, אולי אולי no quarter אבל גם זה בקושי.. הם די פשוטים, בעיקר ב ארבעת האלבומים הראשונים שלהם.

?????????????????????????????

אתה רומז ש..... אני אוהבת את בריטני?!?!?! אלוהים ישמור, מה פתאום???

אני רומז

שבאותה מידה היית יכולה להגיד (לא את, מישהו) שהוא אוהב את בריטני, בגלל אותם הסיבות בדיוק.

November Rainִ

New member
אמממ..../images/Emo151.gif

מה זאת אומרת את מחפשת שיר לא יצירת מופת?????? שיר זה כל שיר זה גם שיר של סאם 41<לא שיש לי משהו נגדם אבל בכל מקרה....> אז איך את בדיוק קוראת לשירים של לד זפלין זה לא סתם שירים אלה הם יצירות מופת וכל אחד מחשיב משהו אחר ליצירת מופת !!! ועכשיו לשאלה המקורית.... כל האלבומים של פינק פלויד כאלה...

לא הבנת אותי נכון.....

אמרתי שאני לא מחפשת יצירות מופת- בגלל שאני אוהבת מוזיקה פשוטה. אבל לא מוזיקה פשוטה מהסוג שאת הזכרת (סאם 41....שזה?!) בואי אני אתן לך דוגמא, כדי שתביני בדיוק למה התכוונתי: שיר של לד זפלין- שיר. שיר של אמממ, נניח- לינקין פארק- ז-ב-ל! לזה התכוונתי כשאמרתי "שיר" ולא "יצירת מופת".

November Rainִ

New member
איך שתרצי...../images/Emo66.gif

אבל שיר זה עדיין שיר לא משנה אם הוא טוב או לא... ככה אני חושבת לפחות... ד"א סאם 41 זאת להקת פאנק רוק <או משהו כזה> לא שזה אמור לעניין אותך... אבל בכל מקרה.

Papito

New member
כמה דברים

א. מסכים עם המנהל, לד זפלין היא אחת הלהקות המורכבות שהיו אי פעם, פשוט צריך להסתכל בין השורות כדי להבין את זה ב. לשבת בבית עם כוס קפה אין כמו אלבום קונספט אבל ליסוע באוטו כדי לאסוף את החברה מהעבודה אלבום אוסף עם מקבץ שירים טובין

ganooov

New member
לי זה לא משנה... ../images/Emo13.gif

אלבומי קונספט אני לרוב לא טורח לנסות להבין עד הסוף (לכן אני ~עדיין~ לא מעריץ אמיתי של פינק פלויד ורדיו הד
). מבחינתי לכל אלבום יש קונספט, רק שהקונספט יכול להיות: "זהו אלבום אוסף מחורבן"
. בכלל, לא אכפת לי מה מצב הרוח שלי בזמן שאני שומע דיסק
.

SMILE 4 NOTHING

New member
כן,גם אצלי זה ככה...

זה ממש תלוי במצב רוח. אבל בכל זאת אני מעדיפה קונספטים,הם יותר משמעותיים בד"כ.

meandmeandme

New member
נו באמת...

כל מי שראה לפחות הודעה אחת שלי יכול לדעת מה אני מעדיף. (קונצפטים). תמיד דיסקים של 12 שירים שאין בהם שום קשר נראו לי קצת דבילים, לא שאין דיסקים כאלה שהם טובים אבל תמיד חסר משהו. מה שפינק פלויד ושאר להקות הקונצפט עשו זה לקחו רעיון אחד, ולא סתם רעיון, רעיון שהוא באמת מעניין וגורם לחשוב ושיש הרבה מה להגיד עליו והרחיבו עליו בכך שהם גרמו לכל האלבום להישמע כמו יצירה אחת ממושכת שמסבירה הבטים שונים על רעיון מרכזי אחד. אני חושב שבכדי ליצור אלבום שכזה צריך קצת יותר יצירתיות ומחשבה מאלבום שכולל שירים שאין בינהם שום קשר.

Itamary

New member
תגובה

במקרה האלבום הטוב ביותר לדעתי הוא אלבום קונספט (אני קצת לא אוהב את השם הזה), התקליט (חובה!) הוא Rock Bottom - Robert Wyatt

למעלה