סקר!!!

magoo

New member
DMX

ידיד שלי נתן לי לשמוע כמה שירים שלו וממש התלהבתי אז ישר צרבתי את כל הדיסקים שלו. משם זה התפתח ל- JA RULE, RUFF RYDERS, LUDACRIS, NAS ורבים טובים אחרים...

David Ochayon

New member
Coolio - Gangstas Paradise

ובעקבותו כל הדיסק של קוליו שההורים שלי הביאו לי מלונדון

baduist

New member
מומי לוי! (+תודה!:)

ערב אחד נסענו הביתה מארוחת יום שישי אצל סבתא וסאב, ובמכונית לא היה מה לשמוע ושמנו רשת ג´, והיתה תכנית מה-זה מגניבה. לפני זה שמעתי הרבה מוסיקה שחורה, אבל בלי הידיעה שזה מקושר לתרבות שלמה, לסצינה, ליותר משירי פופ מעולים. מאותו יום שישי שמעתי בקביעות את התכנית של מומי כל שבוע (והיתה תקופה אם אני זוכר נכון שכל יום). התבאסתי כשטופאק מת (ומומי היחיד שהתייחס, ואח"כ עופר נחשון צחק עליו:), והתבאסתי כשהתכנית ירדה (ואז גיליתי את העייסק:), והתלהבתי כשהיא עלתה מחדש ב88, וזהו, בעצם:) אני זוכר עדיין ת´מבטא של קובי מנוRה:) ואיך התלהבתי פעם ראשונה שדיברנו עם מומי לוי (שהיה בעינינו אז לא פחות ממדונה!), ואיך התלהבתי פעם ראשונה ששמעתי אותו שר......:) אחחחחחח, איזה מגניב להזכר... אז זהו, תודה למומי, שאגב, גם השבט - זה בזכותו, וגם החברה שלי עד היום -זה בזכותו. וגם השיר הבאמת טוב הראשון של השבט - זה מומי. מומי - כפרה עליך, תודה:).

Fifth of Four

New member
respect...t´y all

when I saw this title, I WAS SURE everyone will try to sound as if they were the FIRST person to ever hear rap (You know, I was listening to rap when you granddaddy was still and itch in someones pants, or I´ve been listening to rap so long T-Rex was my breaking partner -the dinosaur, not rapper) I stand corrected my first was "this is how we do it" by montell jordan (he´s been going steadly down hill since) in 93 or 92 funny nobody mentioned it, but when ever it´s played ANYWHERE - EVERYONE gets up to burn a rug

Fifth of Four

New member
and hebrew was shaback samech

with "mekofef habananot" that piece is brilliant not alot of a message in it, but it´s fun

idosiv

New member
מה שהכניס עוד NAUGHTY BY NATURE

עם השיר המדהים HIP HOP HOORAY שכל אחד מכיר עד היום

למעלה