סקר!!!

ללא שם™

New member
../images/Emo26.gif

אני הכי אוהבת את בוסקו
, למה
לא יודעת, בגלל איך שהוא
והכי אני אוהבת את הקטעים שהוא מגלה קצת רגישות כלפי אנשים/דברים שקורים, ואז הוא חמוד מתמיד ~~~ מתה עליו
אהה וגם כשהוא מרביץ לפושעים/מסוממים/שיכורים ~~
והיה הרבה פרקים שאהבתי ~~ אבל הכי זכור לי הפרק עם 4 הצעירים, והתאונה, עם השיר המדהים give me strength בסוף ~~ וגם הפרק עם הילד בן ה 14 שהתחיל לירות באנשים בביצפר שלו - איזה פרק מותח. וגם הפרק של 10 לספטמבר (פרק פתיחת עונה שלישית) אווף יש כל כך הרבה פרקים טובים שאני לא אמשיך אחרת ההודעה תצא מאוד ארוכה ואף 1 לא יקרא אותה ~~~

mgirl

New member
הממ...

בקשר לפרק, אני באמת לא יודעת, גם כי אני לא זוכרת את כל הפרקים וגם כי היו כל כך הרבה פרקים טובים... אבל אני אהיה חייבת להגיד הפרק עם הילדים המתים, שכולם יצאו לבלות... והדמות היא בוסקו? למה? קודם כל, הוא כ-ז-ה חמוד!! גם במראה וגם בדמות... וכל הקטע של הרגישות שעשו לו בזמן האחרון- ממש מתאים לו. וזה ביחד עם ההתאהבות שלו בפיית´ (תסמכו עליי!), הכל ביחד בהחלט הופך אותו לדמות האהובה עליי. כאילו באמת, תסתכלו, הוא לא מקסים?!

BoSco

New member
צודקים...

גם לפי דעתי הנבחרים הם בוסקו והפרק עם 4 הצעירים שנשרפו

~*~gaL

New member
הממ..

פרקים אהובים עלי, זה הפרק מהעונה הראשונה, "Demolition Derby" (אני חושבת שקוראים לו ככה), כשיש שני אנשים שאחד מהם עומד למות, ובסוף מישהו משאיר קלטת וידיאו שכזאת.. הקלטתי את הפרק הזה, והוא נורא נורא נוראאאא עצוב. עוד פרקים, זה גם הפרק עם הילדים במכונית והפרקים של ה-11 בספטמבר. דמויות? אלכס ופיית´.

SoundsOfSilence

New member
זה קל

הפרק עם הילדים והמכונית זה ללא ספק הפרק האהוב עלי. וכמו הרוב פה אני מסכימה על בוסקו.

גל1234

New member
הבחירה שלי

הדמות הכי אהובה זה גימי הפרק הכי אהוב יש הרבה אבל לפי הסדר הפרק של ה10 בספטמבר הפרק השני כאילו של אחרי ה11 בספטמבר הפרק שהבעל והאח נתקעים ביחד עם הקלטת וידיאו הפרק עם התאונה נ.ב עוד לא הצגתי את עצמי אז גל מבאר שבע בן 15 ותצטרכו לבהול טותי קצת :)

למעלה