סקר.....

hen 18

New member
מה?!??!

אתה רציני? לספור את כל ההופעות של שבק או מוקי או החלוצים שהייתי בהן ב- 5 וחצי שנים האחרונות?

אוקי.....

הלכתי להמון הופעות של שבק בתקופת נמרוד רשף- נראה לי קצת יותר מ-10 בגלל שדוד שלי שיחק עם נימי כדורגל והיה די חבר שלו... אחר כך בתחילת כנען 2000 הייתי ב-2 הופעות (באחת מהן, תאמינו או לא- הם שרו את הופ איזה תחת! זה של שבק במקור!!!), ואני לא יודע אם זה קשור אבל הלכתי להופעה של השבק בסינרמה וגיליתי שהיא התבטלה... היה ממש באסה... מוקי- הייתי בהופעה השניה בבארבי כשהוא אירח את חלוצי החלל ואחר כך כל שבק ס´ עלו מהקהל לבמה לשיר את נופל וקם- היה ממש מרגש. והלכתי גם לרבע הופעה של מוקי במסיבה של עייסק שחור.

TakTik

New member
זה לא בטוח של השבק במקור

כי חלוצי החלל קיימים מ1997 וכמה מהשירים בכנען 2000 הם שלהם במקור

לא מספיק!

הופעות של מוקי ראיתי 7 שהיו מלאות ועוד כמה קצרות כאלה (חישגוזים, המסיבה של עסק שחור, יום הסטודנט בת"א וכו´) והופעה של השבק ראיתי אחת

hen 18

New member
אמממ

אמרת להעריך.... טוב מה שאני יגיד כולל הופעות קטנות וגדולות.... בסביבות ה-60...ולא, זאת לא הגזמה !!! תחשבו שבמשך 5 וחצי שנים הייתי כמעט בכל הופעה אפשרית, אם היא לא הייתה באילת או בקרית שמונה...וזה הרבה... כי בסיבוב הופעות של עתיפה של ממתק היו המון הופעות !!! ממש כל שבוע הייתי בהופעה, ועד היום כולל כמעט כל הופעה של מוקי לבד זה יוצא ממש הרבה...

double M

New member
לא שמעו אצלכם על המיתון הא? ../images/Emo13.gif ...

קוראים לי מתן ו-(וידוי מצמרר בעוד 3, 2, 1) לא הייתי באף הופעה של שב"ק! (אוהבים אותך מתן!), אני יודע, זה ממש מביך, אבל מה לעשות, לא יצא. אבל פיציתי על זה בהרבה הופעות של מוקי. בערך שבע מלאות ועוד כמה קטנות. אההה אבל הייתי במשהו שהוא בערך הופעה, הצילומים של הקליפ ל"אל תגידו לי".....

double M

New member
אהה די! זה אוכל אותי חי! ../images/Emo13.gif

ושכחתי הופעה מלאה של החלוצים....

TakTik

New member
ובענייני וידואי מתן

ההיתי רק בהופעה אחת של שבק ובאחת וחצי של מוקי

QuayJin

New member
שבק"ס הייתי בהופעה אחת

שהם באו להרצליה באחד מימי העצמאות... מוקי-הופעות מלאות איזה 5 ועוד אחת קטנה חלוצים 2 הופעות קטנות (ההופעה בג´י ספוט למי שהיה, זה היה הופעה קטנה כזאת נכון? 20 דקות חצי שעה ככה...)

hen 18

New member
איזה מיתון?

שום הופעה של שבק ? ואיי אתה לא יודע מה הפסדת... גם אני הייתי בצילומים של אל תגידו לי, זאת הייתה חויה!! כל היום לשמוע בריפיטים את אל תגידו לי...

double M

New member
בהחלט היה נחמד.....

נחמד להיות בן 10-11 כשכל שאר בני ה-15 דורכים עלייך. בילוי לשעות הפנאי
....

hen 18

New member
חחחחח

גם אני לא הייתי כזאת גדולה...הייתי בת איזה 13 וחצי אבל לא נתתי לאף אחד לדרוך עליי ! אני נהנתי

למעלה