***********סקר *********

sahr12

New member
***********סקר *********

אנחנו כזוגות נשואים מפתחים עם השנים מילות קוד לכל מיני דברים משותפים.. שרק את-ה ובן-ת הזוג מבינים.......(במידה ויושבים עם הילדים,חם,חמות,חברים) מהי מילת הקוד ליחסי מין...שלכם-ן??? אצל מיכל ובעלה..זה נקרא "פגישה"...חחחחחחחחחחחחחחח אצלי ואצל אישתי זה....."אסיפת הורים".חחחחחחחח שרשרו,ולא חייב רק ליחסים גם לדברים אחרים... פצחו תקוד..בבקשה......:)

אצלנו.... ../images/Emo6.gif

בואי רגע, אני חייב להראות לך משהו חשוב" או... בואי שניה לחדר, חייב שתמרחי לי קרם גוף, התייבשתי מהעבודה היום

אמא´שלי כפרה עלייך ../images/Emo25.gif

האמת נמאס לי מכל ההודעות הבנאליות, סופסופ סקר שמצליח להעיר אותי, ולא די בכך שיש לי המון מה לספר בנושא... האמת היא שרק לפני כמה שעות קטנות מרחתי לו קרם...

נעמי 1

New member
קחי עוד רעיון מאמ´שלך...

קני קצפת מתוקה ואמרי לו שהוא יכול לאכול אותה בכל מקום שיבחר... או... שימי את קרם הגוף במקרר לכמה דקות, ואז מרחי את הקרם הקר על גופו. ובעניין הקוד... המציאי קוד סקס סודי. כשאתם ביחד בציבור (יענו עם החבר´ה) ויש לך מצב רוח סקסי, אמרי את הקוד בקול כדי להבהיר לו על מה את חושבת... (ותגידי לו שגם הוא יכול לעשות את זה) חחחחחחחחחח נעמי

אמא יש רק אחת... ../images/Emo25.gif

יש לנו כזה קוד... בא לך משו מתוק? נכון שאני ילדה טובה וחכמה אמ´לה ?

מיכל31

New member
נעמילה- כמו שאני עשיתי

עכשיו הא ??? עכשיו כולם יודעים צריכה להמציא קוד אחר ... אם יבוא לי עליו בקומזיץ לדוגמא ולא ארצה שתבחינו, אכן בעיה שתבוא על פתרונה.

sahr12

New member
או כשאישתי דופקת תרכב...אז

יש טלפון...והיא "תאמין לי איזה נהגים יש בכביש".חחחחחחחחח גם כשהיא בחניון לבד......חחחחחחחחח אני ישר מחייג לסוכן.....

לא ב´נתי כלום...

אז זה קוד שלכם שבו היא רומזת שהיא רוצה במכונית? בכביש? בחניון? או אולי עם הסוכן בטריו?

sahr12

New member
כשהיא עושה נזק לרכב...

ככה היא רומזת לי....שהיא לא אשמה...חחחחחחח אבל היא אשמה!! כי כשאת מורחת ליפסטיק במקום להסתכל לכביש לא פלא שאת מפוצצת איזה טמבון של הונדה בפקק.....חחחחחחחחחחח

sahr12

New member
חחחחח גליתוש...אבל תתארי..

איך זה נכנס לתוך שיחה ....??? אנחנו למשל יושבים אצל חמותי... אני: תגידי???יש היום אסיפת הורים?? והיא עונה כן/לא... אני מנסה לדמיין.....איך נכנס הקוד "חוש הריח" לשיחה... הוא שואל.."את מריחה משהו??".....חחחחחחחחחחחח

גליתושש

New member
חחח סער

זה הסוד שלנו הוא שואל אותי..... תגידי....... את מריחה משהו היום? ואני כן / לא / שחור / לבן חחחחחחחחחחחחח או שאני שואלת אותו??? יש משהו מסריח באויר ... שמת לב? חחחחחחחח גליתוששש

sahr12

New member
או כשאישתי דופקת תרכב...אז

יש טלפון...והיא "תאמין לי איזה נהגים יש בכביש".חחחחחחחחח גם כשהיא בחניון לבד......חחחחחחחחח אני ישר מחייג לסוכן.....

sahr12

New member
או קניות......(אם בכלל הולכים יחד)

נכנסת לחנות בגדים.......מחזיקה חולצה ב399 ש"ח... והיא יודעת שסכום כזה יכול להביא לקריסת המערכת החיסונית של תימני... חחחחחחחחחחחח....אז היא ממששת תדופק..."חולצה מיוחדת נכון??" כשאני עונה...."סוף העולם ואישתו" זהו הקוד ללא!ללא יכולת לנהל משא ומתן חחחחחחחחחחחחחחחחחחח.........

מיכל31

New member
יא קמצן

לי בחיים, בחיים הוא לא יגיד לא בחיים, פעם אפילו ניסיתי לבדוק אותו, היינו בנירוונה ים המלח נכנסו לחנות תכשיטים כמו שרק בבתי מלון יש , ראיתי שם שרשרת ועגילים חבל"ז מדדתי התלהבתי ואז שאלתי מה המחיר? 12,000 ש"ח אחרי הנחה כן, כן יהלומים והברון מה אמר נשמה אם זה מה שיעשה לך טוב קדימה 12 תשלומים. בחיי סיפור אמיתי, אבל לי זה נראה מוגזם.

למעלה