סקר:

Elenlos

New member
סקר:

האם Never winter nights הוא: א: משחק מחשב לכל דבר ב: משחק תפקידים לכל דבר ג: משחק תפקידים טוב אבל עדיף המקור ד: זה נותן תמונה לדמיון כך שזה יותר טוב מרגיל ה: חיקוי עלוב של משחק תפקידים ו: אף אחד מהנ"ל (דעה אחרת)

D e a t h

New member
ו´

אין לי את מהשחק ואם אתה יכול להביא לי איך שהוא (אל תשאל אותי ! ) אני ישמח ואני יתן לך דין וחשבון על המשחק !!! ושאלה שלא ממש קשורה לפורום אבל ! למי יש תמשחק Warrior kings ?

pumiforever

New member
ג+ו

>משחק תפקידים טוב אבל עדיף המקור אין כמו לשבת עם החברה, ולשחק! >דעה אחרת למרות שאני די בעד משחקי תפקידים במחשב (אחרי הכל אתה יכול לשחק על המחשב מתי שאתה רוצה ואיך שאתה רוצה), אני ממש לא כל כך אוהב את NWN, מהסיבה הפשוטה; שהם לא השקיעו במשחק לשחקן יחיד אלא, השקיעו הרבה יותר באפשרות של המשחק ברשת...

DDN

New member
א. משחק מחשב לכל דבר.

כמה שיהיה מוצלח, אין תחליף למשחק תפקידים אמיתי. הוא משחק מחשב מאוד מוצלח, דרך אגב.

Gilgam69

New member
ג´

הוא משחק תפקידים טוב מאוד ומשחק מחשב מצוין אבל אין כמו המקור.

hsotrt

New member
אמממממ... ז´

המשחק עצמו טוב אבל אני שומע יותר מדי לאחרונה: "זה יותר טוב מדי אן די!!" טיפשים.....

Elenlos

New member
יאללה אנשים זה חשוב בשביל

מאמר לזומביט בערוץ 2 תגיבו!!!

hsotrt

New member
אממ... מעמיק יותר!

בעיקרון זה משחק מעולה, מתוך סדרה משחקים מעולה שאני מכור עלייה גריפקה מצויינת! 10 נקודות על האפשרות של העיכה ובנייה והכל!! בככל, אני ראשון ברשימה של הבטא של ZION, העיר הוירטואלית של קהילת גיימר!, ואני מכיר את המעצב והסרקיפטאי... ובסיכום מהיר משחק מצויין שחושב את עצמו יותר מדיי...

למעלה