סקר

liorlord

New member
סקר

בעקבות הטיול שחזרתי ממנו אתמול, עלה לי רעיון גאוני. שהולכים לישון בטיולים(מי שיושן), מה שמים עליכם או מה אתם שמים על אחרים? אני אתחיל, אני לא שם כלום על אף אחד, ולא קרה לי ששמו עליי משהו, אבל יש לי סיפור מעניין מהטיול: ילד אחד שם על מישהו שישן חומוס, אז אחרי שזה קם וראה שהחומוס עליו, הוא הלך לשירותים חירבן לתוך כוס, ושם את החרא על זה ששם עליו חומוס. כן כן, מה שאתם קוראים באמת!

swirrrly

New member
רעיון גאוני? ../images/Emo4.gif

אוף עם להשתמש בביטוי "גאון"
אוווווףףףףףףף זה כל כך מעצבן שאנשים זורקים את המלה הזאת בלי שום הצדקה (
).. אם אני לא טועה גם את אלברט איינשטיין זה עצבן.. והוא היה.. .. גאון!!!
!!!

ChipsMan

New member
אם כבר אינשטיין

היא היה גאון, אבל הוא לא יכל להבין דבר אחד פשוט: את מס ההכנסה

אז ככה

אצלנו בטיול שנתי היה לילי שישנו באוהל בדואי ולא נתנו לאף אחד לישון מהכנסנו גמלים לאוהל מה לא והקטע שהם היו חייבים לישון כי המורים ישנו איתם באוהל והם רצו לישון בקיצור בסוף הם נירדמו אני וכמה חברים שלי לקחנו מישחת שיניים שמנו להם בשיער בשקי שינה ועל הפרצוף יצא נחמד

liorlord

New member
רגע

חילקו הזמנות
אני לא קיבלתי הזמנה, פשוט גועל נפש.

liorlord

New member
הא?

ההודעה מלמעלה, איך היא לעזאזל הגיעה לפה?!?!?!
ואתה יכול תמיד להשיג חרא, זה פשוט מאוד, אתה הולך לשירותים, מוריד את המכנסיים... אתה יודע את ההמשך... איך אתה חושב שהוא השיג?

חחחח איזה קרועים ../images/Emo6.gif

אצלנו הפעם היחידה שהתעשקו עם חרא היה בסוף השנה שנתנו למורה לאנגלית מתנה תמיד יש לה שיער כזה שניראה כאילו היא שמה ג´ל אז הבאנו לה ג´ל מלפיני שנה השתינו בו, חירבנו בו , ועוד כמה דברים שלא לפרט, עטפו בנייר מתנה טנתנו לה כמתנת סוף שנה

liorlord

New member
ההודעה עם הכותרת"הא"

הייתה אמורה להיות בשירשור של החתונה של מור ואייל.

BizzyD Girl

New member
הממ.. ../images/Emo55.gif

לפני כמה שנים כשהייתי בצופים [ואני מתחרטת על זה] ישנו באכסניה גדולה עם מיליון ילדים שאין לי מושג מאיפה הם בני כמה הם וכו´.. בקיצור, היה כבר בוקר [3-4-5 משהו כזה] וראיתי שכלמיני ילדים פשוט צובעים\מרססים\שמים קצף בנעליים של ילדים שהם אפילו לא מכירים! ואני בכלל לא ישנתי.. והייתי מאוד עייפה ומותשת ואיפה שהתמקמתי הייתי בין 2 חברות שלי שלא ישנו וביקשתי מהן לשמור עליי שאני הולכת קצת לישון ישנתי 5 דקות.. התעוררתי.. אף אחד לא שמר עליי.. והפנים שלי היו מלאות בצבעעעעע!!! ריססו עליי! כמה עצוב

M a D C o W

New member
בטיול של הנוער העובד...

מלא ילדים התרוצצו בין השק"שים ומרחו על כולם משפחת שיניים וצבע... ילדה מהקבוצה הייתה אמורה לשמור עלינו אבל היא כמובן נרדמה כמו בטטה... אז באו שני ילדים וניסו למרוח אותי, אבל עוד הייתי קצת ערה. אז קמתי בנהמה ורדפתי אחריהם והשלכתי עליהם בקבוק קולה... מלא... אחרי זה נכנסתי לתוך השק"ש וסגרתי את הריצ´רץ´ מעל הראש. הרגשתי כאילו אני בשק של גופות...

liorlord

New member
את השק שינה סוגרים מבחוץ

אז איך סגרת את עצמך בתוכו. ואם הצלחת, איך יצאת משם בדיוק?

M a D C o W

New member
אני יכולה לסגור את השק"ש שלי

מבפנים - יש שם מין ריצ´רץ´ כזה עם שני צדדים, אחד בפנים ואחד בחוץ. ולא סגרתי עד הסוף, השארתי איזה רווח קטן... אני הרי לא אחנוק את עצמי.

למעלה