סקר

shaharEB

New member
אז לא יהיו קאברים
מה זאת אומרת אסר ח XD ?

trilliane

Well-known member
מנהל
או שיביאו מנטורים בסגנונות אחרים לגמרי

קובי אוז מוצא חן בעיניי, אותו הייתי לוקחת.
הייתי מנסה לפנות גם לעידן רייכל, שלמה גרוניך, יהודית רביץ, רונה קינן, דני סנדרסון, אלון אולארצ'יק, שלומי שבן... אבל אני בספק אם הם יסכימו.

andre93

New member
קראתי איפשהו שיש מצב שיביאו את מוש בן ארי

במקום אביב

trilliane

Well-known member
מנהל
לא הטעם שלי, אבל לפחות הוא מסגנון שונה...

התשובות של השועל

1) מה אתם מעדיפים שבדו קרב שני מתמודדים ישירו אותו שיר ביחד או שכל מתמודד ישיר שיר אחר בנפרד? אותו שיר ביחד
2) אתם מרוצים מבחירות שירים של מנטורים או שהייתם מעדיפים שכל מתמודד יבחר לבד את שיר שלו? השועל מתלבט, כי פעם זה טוב ופעם זה לא
3) ומה עם תוצאות של מנטורים אתם מרוצים או שהייתם מעדיפים שכבר מהשלב הזה קהל בבית יכריע (שלכל אחד קול אחד)? השועל מרוצה מרוב הבחירות, חוץ מהדחת נופר.
4) שאתם מחליטים אם מגיע למתמודד לעבור לשלב הבא אתה שופטים אותו לפי אותו ביצוע שאתם רואים או מסתמכים גם על ביצועים אחרים שלו? במקרה ומדובר בשועלה, השועל שומר אמונים לשועלות שלו. אך כשמדובר באחרים, השועל שופט על פי הביצוע עצמו, ללא קשר לביצועים באודישנים.
5) ממי מהעוזרים למנטורים אתם הכי מרוצים (אפרת מוש קובי או עופר)? השועל מרוצה מאפרת מוש
אבל הכי מרוצה מעופר.
6) נכון לעכשיו מיהי רביעיית הגמר שלכם? (בכפוף לחוקים של משחק מכל נבחרת לבחור מתמודד אחד )?
רודי ביינסין
לינה מחול
דנה צלח
אופיר בן שטרית
7) נכון לעכשיו מיהי רביעיית הגמר שלכם? (לפי מה שבא לכם )?
רודי ביינסין
לינה מחול
לוסיל בלכרמן
אופיר בן שטרית

is00

New member
עונה.

1) אפשר להציע שיטה אחרת? אני, למשל, הייתי מעדיף שלא יהיה בדיוק דו קרב, אלא שכל מתמודד ישיר שיר שהוא ייבחר, ובסוף המנטורים ייבחרו את החצי מהקבוצה שלהם שהם רוצים להמשיך איתם הלאה. ללא שום קשר לצימודים.
2) מבחינת בחירת שירים הייתי מעדיף שלמתמודדים יהיה יותר כוח בבחירת השיר שלהם.
3) חס וחלילה שהקהל בבית יכריע בשלב הדו-קרב! מצד שני המנטורים, לרוב, מגיעים עם הידיעה עם מי הם רוצים להמשיך וזה לא ממש הוגן, אז... אפשר אולי, בכל זאת, לתת לקהל בבית איזה כוח בהכרעה על מי שימשיך הלאה,
4) לרוב אני מנסה להיות אובייקטיבי בדו קרב ולשפוט כל ביצוע לגופו, ולבחור את המנצח לפי הביצוע בדואט. מצד שני תמיד יש לי פייבוריטים מסוימים, שלא משנה היכולת שלהם בדו-קרב, אני מעדיף לראות אותם ממשיכים הלאה. אבל יש מעט מאוד כאלה, אם בכלל.
5)אפרת גוש. בכלל נראה לי שהיא כבר שמה עין על כיסא מנטור לעונה הבאה.

6) אביב - מנאר. משינה - לוסיל. שלומי - הדר סיידוף. אה רגע, היא הודחה, אז....
אף אחד... רגע, אולי... אתם יודעים מה - שיהיה לינה. שרית - יהודה מימרן.
7)זה יותר קל... לוסיל, מנאר, דניאלה ו...שיהיה סהר שרב. צריך קצת לגוון.

X יו יו S

New member
:)

כן גם אני לא אוהבת בכלל שיש דו קרב כי יש בזה משהו לא פייר
בגלל זה אני הייתי רוצה שלפחות שיר יהיה אחר או שלא ישירו אותו ביחד

בקשר לקהל בבית
אתה לא סומך על טעם של קהל בבית? או שאתה לא סומך על שיטת הזאת (משהו בסגנון רק ילדות בנות 14 שולחות SMS )

אפרת?
לה יש הכי הרבה עסק איתי

אבל תכלס אתה צודק היא באמת היא נראת מתאימה והכל לעומת אחרים
אבל היא חייבת בדחיפות להשיג טעם כמו שלי

וואו הפתעת אותי עם בחירות שלך
הרבה שאהבת עפו?

למעלה