סקר

hil234

New member
סקר

רציתי לדעת מה אתם חושבים על נישואין חד מיניים ? בעד? נגד?אפשר לפרט גם למה

בעד! אבל

רק בין גברים, לא בין נשים, למה?

כי אני חושבת שיחסים לסביים זה דבר בלתי מקובל לא מתחברת לזה ודי מתעבת את זה, אין פה הרבה על מה לפרט, זה כמעט כמו מעשי סדום עבורי,

לעומת זאת יחסים בין גברים לגיטימים בעיניי ואף מעולים, כמובן כשזה מרצון טבעי וטוב של שני הצדדים,

אני בעד כי אני בעד חופש הביטוי, אני לא חושבת שזה דבר רע נישואים חד מיניים, אבל שוב רק בין גברים. בין נשים לא ולא!

orald

New member
אה...זה הומוריסטי?

זו איזושהי תגובה לטראומה? סיפור אישי עם סוף רע? או סתם כי את מפחדת מלסביות ושהן יתחילו איתך, אבל כל עוד אלו גברים שלא ירצו להתחיל איתך(הומואים מוחלטים) אז זה בסדר?
כי השנאה והשלילה החד-צדדית הזו נראית הזויה, ושוללת המון נשים ללא סיבה.

וכמובן וידוי נאות, אני אישית חושבת שלסביות זה הדבר הכי טוב אי פעם, ומגדירה את עצמי כ95% לסבית.

לא זה לא הומוריסטי כלל...

אני לא מקבלת לסביות כי לדעתי המין שלהן לא ..............זה נושא קשה כי זה בא אצלי מבפנים ולא מתוך שנאת נשים, לא שאני ממש אוהבת נשים אבל זה לא מתקשר לזה.

הקטע שהמעשים שלסביות מבצעות במין לדעתי זה לא...מקובל, אין לי הרבה מה להרחיב בזה.

לא אין לי שום טראומה, ולא הייתה לי שום תקרית לא נעימה עם נשים,

orald

New member
זה די מוזר, כי מה שהומואים עושים זה...

לא בדיוק הכי נאה ואלגנטי, ואם כבר לא הכי נקי, גם אם מנקים טוב(לא זו סיבה לומר שזה אסור ורע, כמו שילדים קטנים ששוכנים בגופות של מבוגרים מנסים לטעון מפעם לפעם).
אני לא בטוחה מה כל כך דוחה אותך במין לסבי אחרי שכבר השלמת ולא הזדעזעת בכלל ממין הומוסקסואלי(או הטרוסקסואלי, אם כבר, שמערב שני איברים ואת כל הפרשות שלהם ביחד).
אפשר פירוט, בפרטי אפילו? כי ממש לא מובנת לי הנקודה הזו.

לומר את האמת קשה לי לחשוב על להיות אקטיבית עם זכר בדיוק בשל הנקב המעורב בעניין, אפילו אם זה זכר שמאד מושך בעיניי.

שמתי
ליתר ביטחון, כי אין סמיילי ספציפי ל"עשוי להגעיל א-נשים".

פירוט!

כן למה לא

יש לי סלידה ממין אוראלי! כבר ציינתי זאת פה בעבר, לא שיעשו לי ולא שאני אעשה, חס ושלום!

תראי אני לא בנאדם סגור ואטום שנולד עם ערכים נגד זה, להפך הוריי די פתוחים בנושא, אני אישית. ניסיתי לא אהבתי לא רוצה לא צריכה, ניי חצו!

אין פה הרבה מה להסביר, זה דוחה אותי, אני סטרילית מדי בצורה נוראית, וניקיון זה דבר שחשוב לי ברמות מטורפות, אז מין רגיל סבבה דברים אחרים לא, שום דבר שבעולם לא ישכנע אותי שזה טוב, אני נגד כי זה דוחה אותי בגוף ובנפש, וכשנהגו להציע לי זאת בעבר אז היו מקבלים על זה על הראש כמו שצריך,

מסופקת מההסבר?

נ.ב,

מה שגברים עושים גם זוגות הטרו עושים, עם כל התת רמה שבדבר עדיין זה מין די נפוץ אצל הטרו,

אז? עבורי זה אותו דבר בגלל זה, אם זוגות הטרו היו פחות מגעילים או יותר עם כבוד עצמי ולא היו עושים את המין הזה, כנראה שזוגות גייז לא היו מקובלים יותר, לפחות אצלי

orald

New member
זה מוזר עדיין.

כי ברור לך, אני מקווה, שזוגות הומוסקסואלים מבצעים *המון* מין אוראלי.
עכשיו, אם התפיסה היא שהאיבר הזכרי יותר נקי, מסודר ומושך מהנקבי, זו כבר תפיסה שלך(שאני חולקת עליה, ד"א, מניסיוני האישי) והסיבה שלך. אם שניהם בעלי אותה מידת "גועל" בשבילך אז אני בכלל לא רואה מקום להפלות בין הומו' ללס', או להטרו'.

וגם אחרי כל הדיון הזה, וההבנה שזה מגעיל אותך נשאלת השאלה: למה לא? למה לומר לנשים שרוצות להתחתן "לא" רק כי זה מגעיל אותך מה שהן עשויות לעשות במיטה? הן עושות את זה בעצמן ולעצמן, ולא מערבות אותך.
על סמך אותו טיעון תגידי לא-נשים מכוערים לא להתחתן כי את נגעלת לחשוב עליהם בסיטואציה מינית?
אני מקווה שאת מבינה שזו תפיסה לא הוגנת כלל ועיקר.

אויי ויי

לאיפה נכנסתי........... אממ תראי אני מקבלת את כלל בני האדם בעולם באופן כללי, אבל יש לי העדפות אישיות,

תמיד התחברתי לגייז יותר מאשר ללסביות, אין מה לעשות, יש לי כנראה איזה דפקה, מודה,

מה שאת אומרת זה נכון, האמת אני בכלל נגד מוסד הנישואים הידעת?!

אז אני נגד נישואים בכללי כי זה חרא של דבר, אבל כל אחד יעשה מה שטוב לו, אז נשאלה פה השאלה האם אני נגד נישואים חד מיניים, לא אני לא, אבל הראש שלי עובד ככה שלמה לנשים להתחתן בכלל, זה חרא של דבר. זה בעיקר הורס את החיים והנפש(לרוב..)

אז זהו....אין לי יותר מה לומר בנושא

orald

New member
גם אני לא חמה על חתונות...

אבל יש כאלו שכן, ויש לזה הטבות ממשלתיות(אימוץ, למשל, בעיקר בקרב הקהילה הלהט"בית) וחברתיות.

אה אימוץ! נגעת בנקודה רגישה..

אני רוצה בעתיד לאמץ ילדים(נו טוב גג שניים) אבל לא דרך הממסד שלנו אלא דרך חו"ל לא יודעת מרוסיה או משהו,

זה בהחלט נושא כאוב, כאוב שרק זוגות נשואים על הנייר יכולים לאמץ, מדינה חרא, שלטון חרא, חוקים חרא, ראש ממשלה ***!

בכל מקרה את הצד הזה אני מבינה בלב מלא

ברומבית

New member
גם אני שוקלת

אבל לא מכירה את הפרוצדורה/תנאים, ומניחה שאני אופתע לרעה כשאגלה אותם

בכל מקרה נראה לי שאם מאמצים מחו"ל, לכל מדינה יש מדיניות מוזרה משלה.

orald

New member
נראה לי שבאפריקה את רק צריכה לשלם מספיק...

וואי, גם אני רוצה תינוק סומאלי מחמד(על משקל "חיית מחמד")!

תאמיני לי מחו"ל יותר קל

ברור שלא סופר קל וזה לא לבוא ולקחת, אבל עדיין התנאים בארץ נוקשים בצורה בלתי הוגנת בעליל, בחו"ל יש יותר יד אפשרויות,

וגם עדיף לאמץ/לגדל ילד עם בן זוג( לא חייב חתונה) פשוט יותר קל כששני אנשים מגדלים ילד מאשר אחד,

orald

New member
בעתיד אימוץ עשוי להיות האופציה היחידה שלי.

למרות שאישית אני לא ממש מתלהבת מגידול ילדים.

בהצלחה!

בכל מקרה בהצלחה בכל דרך שתבחרי בחייך,

אני האמת חולמת לאמץ ילד רוסי וילד לטיני(אל תשאלו אפילו למה!!
) זה החלום שלי, איזון לבן וכהה . אין יותר מושלם מזה לדעתי, וגם אני אוהבת את היופי הרוסי אבל גם את היופי הלטיני, ואני רוצה רק בנים!

ברומבית

New member
לא צריך להתחבר אליהן :)

אפשר בכל מקרה לתת להן לעשות את הדברים המוזרים/מגעילים/מגניבים/חמודים/יפים שהן אוהבות, בחדרי חדרים. בלעדייך

למעלה