סקר

GoNelia

New member
תחשוב שוב

ג´ון ארגן את האנשים רק כדי שגבריאל לא יארגן קודם (מה שטעות,בגלל שהוא בכלל לא רצה). מה נליה תעשה? תארגן ברית עם עוד 3 אנשים? נליה הייתה עד עכשיו בשבט קטן אז מה רוצים ממנה? לעומת זאת,אף אחד עכשיו לא דיבר איתה אלא רק דיברו עם פסקל,והוא לא הקשיב. ואז נליה פתחה לו את העיניים,לבד,בגלל שהיא ראתה את הסדר שהוציאו אותם!!! נליה שרדה יותר זמן מג´ון.מישהו יודע לעשות 1+1?

liorlord

New member
יהההההָּ

זה מה שאני אמרתי! היא שרדה יותר מג´ון הבבון!

niminam

New member
זאת כל כך לא הפואנטה..

שלא תבינו לא נכון, אני לא מעריצה את ג´ון והוא בכלל לא הפייבוריט שלי. אני פשוט חושבת שאם משווים בינו לבינה יוצא הבדל כמו יום ולילה. אני לא אומרת שאסור לכם לאהוב אותה, שאסור לכם להעריץ אותה אבל גם אם אתם עושים את זה תראו כמה שהיא לא שורדת טובה. להגיד את זה שוב? לא, היא בכלל לא שורדת טובה. אם שורד טוב הוא שורד חמוד, נחמד ובלתי מזיק לסביבה שגם לא מגבש תוכניות ומחכה למילים של מישהו אחר אז אני קוגלגר! ומה שאמרת על זה שעם נליה אף אחד לא דיבר ממש לא נכון. קאת´י ניגשה אליה כמה פעמים והסבירה לה את המצב ומה מיס גנרוסיטי עשתה? אמרה לה תהיי יפה ותשתקי. היא הציעה לקאת´י לעשות את מה שהיא עצמה עושה. לשתוק. זאת ההגדרה שלכם לשורד טוב? אם כן אז אנשים אתם כל כך טועים. שורד טוב מתכנן דברים, שורד טוב מזיז דברים, שורד טוב דואג לאנשים שיהיו איתו, שורד טוב הוא לא נליה.... חוץ מזה, זה שנליה שרדה יותר זמן מג´ון לא אומר כלום! לקס לא היה שורד טוב? הוא היה אבל תראו, הוא שרד פחות זמן מאולד קים! קים הייתה שורדת טובה? איי דונט ת´ינק סו.

liorlord

New member
......

מישהו יכול להגיד לי איפה אפשר למצוא את החוקים של איך להיות שורד טוב? או שאולי לא צריך, נראה לי פה שכולכם מומחים, הא? אולי תשתקו כבר, אולי בא לא לשחק ככה, ובא לא ככה! אז תשתקו, היא שורדת טובה עובדה שהיא נשארה!!! אז דייי כבר עם כל השיט הזה טוב?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!

GoNelia

New member
ספוילר גדול למעוניינים ../images/Emo58.gif

שנליה תזכה מקום שני,אז תגיד לי אם היא שורדת טובה או לא. ודרך אגב , וספיה,שזכתה מקום ראשון,מתאימה להגדרה שורדת טובה???????????? ____________________________________________ "when you in Las Vegas , bet on the black"

liorlord

New member
אני לא יודע אם כדאי לי לפתוח!!!

זה יכריע פה את הריב? נליה תנצח? היא חיייבת!!!!!!!!!

bakara15

New member
לא דיברתי על זה ש../images/Emo58.gif

נליה שורדת טובה או לא , דיברתי על זה שהיא הגיעה כ"כ רחוק ובסוף היא תפסיד בשניים האחרונים, זה יהיה באסה רצינית לכל המעריצים שלה

למעלה